• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vienota datu bāze par Latvijas pārtikas uzņēmumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2005., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108287

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jauna kredītlīnija uzņēmēju atbalstam

Vēl šajā numurā

17.05.2005., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vienota datu bāze par Latvijas pārtikas uzņēmumiem

Lai veicinātu augstvērtīgas Latvijas lauksaimnieciskās un pārtikas produkcijas eksportu, Mārketinga padome ir izveidojusi vienotu datu bāzi par Latvijas pārtikas ražošanas uzņēmumiem.

Informācija interesentiem pieejama gan elektroniski www.export-directory.lv, gan izdota drukātā veidā “Latvian Food directory 2005”. Tā tiek gatavota arī kompaktdiska formātā. Abas versijas pieejamas angļu valodā, jo potenciālie to lasītāji ir mūsu ražojumu eksportētāji.
Pēc Mārketinga padomes direktores Ingūnas Gulbes teiktā, tā ir pirmā specializētā pārtikas eksporta direktorija, kas izveidota, lai ārvalstu uzņēmumi varētu vienuviet meklēt sev interesējošos sadarbības partnerus.
Šobrīd datu bāzē apkopoti dati par vairāk nekā 100 pārtikas uzņēmumiem, to ražotajiem produktiem, eksporta tirgiem, saņemtajiem sertifikātiem, kā arī norādīta informācija saziņai.
Lielākā daļa no datu bāzē esošajiem pārtikas ražotājiem savu produkciju jau eksportē. Datu bāzē ir ievietoti arī tādi uzņēmumi, kas savu produkciju patlaban realizē tikai vietējā tirgū, bet vēlas apgūt arī citu valstu tirgus.
Datu bāzi internetā paredzēts regulāri atjaunot, tiklīdz no uzņēmuma būs saņemta jauna informācija. Tai var tikt pievienoti arī jauni uzņēmumi.
Informācija par pārtikas ražotāju tiek izvietota bez maksas. Tas iespējams tādēļ, ka datu bāze izveidota ar Zemkopības ministrijas finansiālu atbalstu un atbalstīta tirgos Lauksaimniecības tirgus veicināšanas programmas ietvaros.

Ieva Jaunozola,

Mārketinga padomes mārketinga speciāliste

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!