• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Krievijas žurnālisti iepazīst Latviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.05.2005., Nr. 77 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108288

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mazā Igaunija Rīgas Doma laukumā

Vēl šajā numurā

17.05.2005., Nr. 77

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Krievijas žurnālisti iepazīst Latviju

Lai gūtu argumentētu, objektīvu priekšstatu par Latvijas pieredzi tās demokrātisko un tiesisko valsts, sabiedrisko un ekonomisko institūciju izveidē, Latvijā ieradusies Krievijas žurnālistu un nevalstisko organizāciju pārstāvju delegācija.

Iepazīšanās vīzīte notiek Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) projektu programmas “Latvija – ES un NATO dalībvalsts” ietvaros. Delegācija iepazīsies ar Latvijas zināšanām, kas uzkrātas, integrējoties NATO un Eiropas Savienībā.
Iecerētas tikšanās ar dažādu Latvijas uzņēmumu un institūciju pārstāvjiem, lai iepazītu ar viņu darba pieredzi un sasniegumus konkrētā nozarē. Vakar dalībnieki apmeklēja Ārlietu ministriju un tikās ar ārlietu ministru Arti Pabriku.
Īpaša vizītes diena tiks veltīta, viesojoties Liepājā, kur žurnālisti apmeklēs Liepājas pilsētas domi, akciju sabiedrību “Lauma”, Liepājas ostu, kā arī reģionālā laikraksta “Kurzemes Vārds” redakciju.
Žurnālistu iepazīšanās vizīte Latvijā plānota kā LATO ieguldījums Eiropas Savienības kaimiņu reģiona drošības, stabilitātes un demokrātisko vērtību jautājumu risināšanā, informē LATO ģenerālsekretārs Mārtiņš Mūrnieks. Līdzīgās vizītēs Latvijā bijuši žurnālisti no Baltkrievijas, kā arī plānots uzņemt viesus no Moldovas un Ukrainas.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!