• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rēzeknes domē ievēlēs 13 deputātus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2005., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108393

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas Centrālā bibliotēka visus aicina mācīties

Vēl šajā numurā

18.05.2005., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rēzeknes domē ievēlēs 13 deputātus

Atkārtotajās Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanās 20.augustā domē ievēlējami 13 deputāti.

Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz pašvaldību vēlēšanu likumā noteikto, ka pašvaldībās, kurās iedzīvotāju skaits vēlēšanu izsludināšanas dienā ir no 20 001 līdz 50 000, jāievēlē 13 deputāti, skaidro Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja palīdze Kristīne Bērziņa. Pēc Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes sniegtās informācijas, atkārtotu Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanu izsludināšanas dienā – 21.aprīlī – pilsētā bija reģistrēti 36 586 iedzīvotāji.
Deputātu kandidātu sarakstus Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanām varēs iesniegt no 1.jūlija līdz 11.jūlijam.
Prasības kandidātu sarakstu iesniedzējiem būs tādas pašas kā šā gada 12.marta pašvaldību vēlēšanās. Rēzeknē pilsētas domes vēlēšanās deputātu kandidātu sarakstus pieņems no reģistrētajām partijām, reģistrēto partiju apvienībām, kā arī deputātu kandidātu sarakstus varēs iesniegt vairākas reģistrētās partijas kopīgi, apvienību nereģistrējot.
Tiesības kandidēt Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanās būs Latvijas un Eiropas Savienības dalībvalstu pilsoņiem, kuri ir reģistrēti vēlētāju reģistrā un kuriem sarakstu iesniegšanas dienā vismaz pēdējos 10 mēnešus bez pārtraukuma reģistrētā dzīvesvieta būs Rēzeknē vai kuri būs nostrādājuši Rēzeknē vismaz pēdējos četrus mēnešus, vai kuriem Rēzeknē piederēs likumā noteiktajā kārtībā reģistrēts nekustamais īpašums.
Atkārtotajām pilsētas domes vēlēšanām par kandidātiem nevarēs pieteikt personas, kuras kandidēja 12.marta pašvaldību vēlēšanās citas domes, padomes kandidātu sarakstā, kā arī personas, uz kurām attieksies citi pašvaldību vēlēšanu likumā noteiktie kandidēšanas ierobežojumi.
Līdz 27.jūnijam Rēzeknes pilsētas vēlēšanu komisijai pie Rēzeknes pilsētas domes jāizliek deputātu kandidātu sarakstu pieņemšanas laiks, savukārt kandidātu sarakstu un tiem pievienojamo dokumentu veidlapas kandidātu sarakstu iesniedzēji varēs saņemt Rēzeknes pilsētas vēlēšanu komisijā, sākot ar 20.jūniju.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!