• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 18.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.05.2005., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108395

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Cik zīmols ir svarīgs

Vēl šajā numurā

18.05.2005., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 18.maijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, lai runātu par bērnu un ģimenes lietu jautājumiem.

Notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas gadskārtējās sarunas ar Latvijas Pašvaldību savienību. Sanāksmi vada reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa tiekas ar Lielbritānijas vēstnieku Ianu Bondu.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis un sekretariāta pārstāvji tiekas ar Gruzijas delegāciju

– Gruzijas pilsoniskās integrācijas ministri Zinaidu Bestajevu, Pilsoniskās integrācijas ministrijas vadītāju Davitu Pitskelauri, izglītības ministra vietnieci Belu Tsipuriju u.c.

Aizkraukles rajona padomes ēkā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Aizkraukles, Jēkabpils, Ogres rajona pašvaldību pārstāvjiem, lai skaidrotu pašvaldību darba juridiskos aspektus.

Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle tiekas ar Latvijas Tranzītbiznesa asociācijas pārstāvjiem Rīgā. Tikšanās plānota, lai uzklausītu asociācijas viedokli par topošo Eiropas Savienības (ES) Ostu pakalpojumu direktīvu, kā arī diskutētu par vairākiem ES regulu un direktīvu projektiem dzelzceļa pārvadājumos.

No šodienas līdz 21.maijam Rīgā uzturas franču žurnālistu grupa un Lionas mūsdienu dejas centra “Maison de la Danse” mākslinieciskais vadītājs Gijs Darmē, lai iepazītos ar šoruden Francijā paredzētā festivāla “Pārsteidzošā Latvija” kultūras programmu. Viesi no Francijas tiekas ar Rundāles pils direktoru un festivāla Latvijas puses krusttēvu Imantu Lancmani, Latvijas institūta direktoru Ojāru Kalniņu, Melngalvju nama direktoru Ojāru Spārīti, Rīgas Horeogrāfijas skolas direktoru Haraldu Ritenbergu. Viesi paredzējuši noskatīties baleta izrādes Latvijas Nacionālajā operā.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!