• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar zemkopības ministru Latgales plūdu sakarā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.2005., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108570

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2005.gada 19.maija sēdē

Vēl šajā numurā

20.05.2005., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar zemkopības ministru Latgales plūdu sakarā

Vakar, 19.maijā, tiekoties ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti, zemkopības ministrs Mārtiņš Roze pārrunājis jautājumus, kas saistīti ar sarežģīto situāciju Latgalē, kas izveidojusies pēc ilgstošām lietavām un plūdiem. Ministru prezidents uzdevis zemkopības ministram apzināt situāciju Latgalē un iespējamos zaudējumus, kas radušies lauksaimniekiem. Pēc tam jūnija sākumā M.Rozem būs jāiesniedz valdībā rīcības plāns par piemērotāko atbalsta veidu, lai varētu palīdzētu Latgales zemniekiem atgūties no postošajiem plūdiem.
“Zemkopības ministrijas dienesti jau šobrīd aktīvi strādā, lai apzinātu visus plūdos un lietavās cietušos lauksaimniekus un izstrādātu skaidrus un iedarbīgus mehānismus palīdzības sniegšanai. Viens no mūsu galvenajiem uzdevumiem ir ne tikai palīdzēt zemniekiem, bet nodrošināt, lai ikviens saņemtu arī plānotos Eiropas Savienības maksājumus par visām lauksaimniecības kultūrām,” uzskata M.Roze.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!