• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 18. septembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2000., Nr. 327/328 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10862

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents: - Baltijas valstu politiķu un uzņēmēju sanāksmē - aicinot opozīciju uz konstruktīvu dialogu - tiekoties ar Ekonomikas sadarbības un attīstības organizācijas ģenerālsekretāru

Vēl šajā numurā

20.09.2000., Nr. 327/328

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 18. septembra sēdē

Izskatīšanai valdības sēdē kā Ministru kabineta lieta nosūtīti grozījumu projekti likumos "Par obligāto sociālo apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām", "Par valsts pensijām", "Par apdrošināšanu bezdarba gadījumam", "Par maternitātes un slimības apdrošināšanu", "Par valsts sociālo apdrošināšanu", Izglītības likumā, "Par iepirkumu valsts vai pašvaldību vajadzībām", Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā un Enerģētikas likumā".

Akceptēts grozījumu projekts Profesionālās izglītības likumā . Grozījumu projekts paredz atcelt noteikto pedagoga ar zemāko profesionālo kvalifikāciju zemākās darba samaksas par vienu slodzi sasaisti ar minimālo mēnešalgu.

Komiteja akceptēja likumprojektu "Par Starptautiskā valūtas fonda Vienošanās līguma ceturto grozījumu".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par valstīm, kurās apdrošināšanas sabiedrības var izdarīt tehnisko rezervju un pašu līdzekļu ieguldījumus, un veikt pārapdrošināšanu". Noteikumi uzskaitīs valstis, kurās apdrošinātājs drīkst ieguldīt vairāk par 10 procentiem no tehniskajām rezervēm.

Akceptēts grozījumu projekts Latvijas Republikas valsts robežas likumā . Grozījumu projekts paredz dot pilnvarojumu Ministru kabinetam izdot noteikumus, kuri reglamentēs kārtību, kādā iekārtojamas un tehniski aprīkojamas valsts robežas šķērsošanas vietas robežkontroles veikšanai.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 18.janvāra noteikumos Nr.24 "Vakcinācijas noteikumi".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ceļu satiksmes likumā . Grozījumi paredz noteikt kārtību, kādā transportlīdzekļa vadītājs nosūtāms uz pirmstermiņa veselības pārbaudi, kā arī kārtību, kādā atņemamas transportlīdzekļu vadīšanas tiesības, ja medicīniskā ekspertīze ir atzinusi, ka radušās medicīniskas pretindikācijas transportlīdzekļa vadīšanai.

Akceptēts noteikumu projekts "Dabas lieguma "Ābeļi" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi". Tie noteiks dabas lieguma "Ābeļi" zonējumu, individuālo aizsardzību un izmantošanu, lai saglabātu teritorijai raksturīgo lapu koku mežu, purvu un Ziemeļsusējas palieņu pļavu bioloģisko daudzveidību.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta aizsardzības un izmantošanas noteikumi". Tie noteiks atļautās, aizliegtās un nepieciešamās darbības Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta funkcionālajās zonās.

Akceptēts noteikumu projekts "Meža atjaunošanas noteikumi". Noteikumi noteiks meža atjaunošanas termiņus atsevišķiem meža augšanas apstākļu tipiem, kritērijus, pēc kuriem mežaudze jāatzīst par atjaunotu, un atjaunotās mežaudzes kopšanas pārbaudes kritērijus.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Lauksaimniecības likumā .

Akceptēts noteikumu projekts "Profesionālo darbību ierobežojošo infekcijas slimību saraksts". Tie noteiks infekcijas slimības, ar kurām saslimušās vai inficējušās personas nedrīkst tikt nodarbinātas darbos, kuru veikšanas laikā ir risks inficēt citas personas.

Komiteja akceptēja likumprojektu "Par Latvijas Republikas un Eiropas Kopienas līgumu par Latvijas Republikas dalību Eiropas Vides aģentūrā un Eiropas Vides informācijas un novērojumu tīklā".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!