• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 25. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2005., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108890

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu darbiniekiem algas palielinās pakāpeniski

Vēl šajā numurā

25.05.2005., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 25. maijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis dodas darba vizītē uz Gruzijas Republiku.

Turpinās ārlietu ministra Arta Pabrika oficiālā vizīte Ķīnā.

Almatos, Kazahstānā, notiek Orhūsas konvencijas dalībvalstu ministru sanāksme, kurā piedalās vides ministrs Raimonds Vējonis.

Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers piedalās Eiropas transporta ministru konferencē Maskavā.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze atrodas vizītē ASV, Ņujorkā, kur piedalās ANO Mežu foruma piektajā sesijā.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Vācijas Federālās veselības un sociālās nodrošināšanas ministrijas parlamentāro sekretāri Marionu Kaspersu-Merku, lai pārrunātu dažādus ar veselības politiku un reformu saistītus jautājumus, kā arī ciešākas sadarbības veicināšanu starp abu valstu ministrijām.

No šodienas līdz 2.jūnijam vizītes ASV ietvaros īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis apmeklē Sietlu, Vašingtonu un Mineapoli, lai tiktos ar diasporas pārstāvjiem, piedalītos latviešu rīkotajos pasākumos, ar ASV valdības pārstāvjiem pārrunātu iespējamo sadarbību integrācijas un pilsoniskās sabiedrības stiprināšanas jautājumos, uzstātos ar lekciju Vašingtonas universitātē un piedalītos svinīgajā Latvijas valsts finansējuma piešķiršanā Minesotas un Vašingtonas universitātei Latviešu Diasporas atbalsta programmas ietvaros.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Pašvaldību attīstības departamenta direktors Aivars Draudiņš Strasbūrā Eiropas Padomē piedalās Vietējās un reģionālās demokrātijas vadības komitejas sēdē.

Rīgas domes Labklājības departamentā notiek diskusija par tēmu “Kā uzlabot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību un kvalitāti Rīgas jauniešiem”. Diskusijā piedalās speciālisti no Veselības veicināšanas valsts aģentūras, Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas, Rīgas domes Labklājības departamenta, Bērnu un ģimenes lietu ministrijas, Latvijas Ģimenes plānošanas un seksuālās veselības asociācijas “Papardes zieds”, kā arī ārstu un jauniešu pārstāvji.

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē apbalvo Kultūras mantojuma Gada balvas 2004 laureātus.

Ekonomistu apvienības pārstāvji Briseles izbraukuma sesijas laikā apmeklē Eiropas Savienības Parlamentu un tiekas ar Latvijas Eiropas Parlamenta deputātiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!