• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 23. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2005., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108947

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 25. maijā

Vēl šajā numurā

26.05.2005., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 23. maija sēdē

1. Izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta J.Šmita iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam J.Šmitam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 26.maijā.
3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005.gada 25.maijā pulksten 17.00.
4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2005.gada 26.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 23.maija līdz 29.maijam.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts I.Aleksandrovs iekļauts Latvijas un Čīles, Latvijas un Īrijas, Latvijas un Marokas, Latvijas un Šveices, Latvijas un Spānijas, Latvijas un Filipīnu, Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes, Latvijas un Francijas, Latvijas un Gruzijas, Latvijas un Itālijas parlamentu sadarbības grupās.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ē.Zommere ievēlēta par Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta Latvijas un Gruzijas parlamentu sadarbības grupas sastāvā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts S.Fjodorovs ievēlēts par Saimnieciskās komisijas sekretāru.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ē.Zommere pārtraukusi savu darbību Latvijas parlamentāriešu atbalsta grupā Tibetai.
11. Nolēma nodot Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijai, kā arī visām Saeimas frakcijām Nacionālās radio un televīzijas padomes locekļa amatam izvirzītās Dz.Gekas un A.Šuņina kandidatūras.
12. Apstiprināja izdevumu tāmi Lietuvas Republikas Seima Ekonomikas komisijas deputātu vizītei Latvijā 2005.gada 24.maijā.
13. Apstiprināja komandējumus:
1) Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam, komisijas loceklim M.Gulbim, komisijas konsultantiem D.Rožlapai, I.Solimam un Saeimas Eiropas Savienības Informācijas centra vadītājai M.Dzirniecei uz Tbilisi (Gruzija) no 2005.gada 28.maija līdz 7.jūnijam;
2) Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam un Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomniecei L.Bergmanei uz Jaltu (Ukraina) no 2005.gada 27.maija līdz 29.maijam;
3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem P.Ontužānam, S.Ķikustei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam K.Mensleram uz Palangu (Lietuva) 2005.gada 2. un 3.jūnijā.
4) Saeimas Informācijas nodaļas darbiniecei S.Šmitei uz Florenci (Itālija) no 2005.gada 4.septembra līdz 8.septembrim;
5) Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājam Dz.Jaundžeikaram, komisijas locekļiem K.Peteram, Dz.Zaķim, K.Šadurskim, P.Kalniņam, I.Emsim, J.Škaparam un M.Pietkevičam uz Pekinu (Ķīna) no 2005.gada 9.jūlija līdz 17.jūlijam.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu M.Pietkeviča, V.Agešina, S.Ķikustes, delegācijas sekretāres I.Putniņas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja A.Veisa komandējumu uz Palangu (Lietuva) 2005.gada 26.un 27.maijā.
15.Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas locekļa D.Turlā komandējumu uz Prāgu (Čehija) un Bratislavu (Slovākija) no 2005.gada 23.maija līdz 28.maijam.
16. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Ārlietu komisijas locekles V.Paegles komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2005.gada 18.maija līdz 21.maijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!