• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2005., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108977

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

26.05.2005., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

KUTERIS.PNG (4508 bytes)

Paziņojums par dalībnieku sapulci

2005.gadā 10.jūnijā pulksten 11 notiks SIA “BALTNORVENT” dalībnieku ārkārtas sapulce Rīgā, Mazā Pils ielā 5, 4. stāvā, ar šādu darba kārtību:
1. Organizatoriskie jautājumi: par sabiedrības sapulces kvoruma un tiesīguma apstiprināšanu; sapulce darba kārtības apstiprināšana.
2. Par sabiedrības pamatkapitāla palielināšanu un ar to saistīto dokumentu (statūtu grozījumu, pamatkapitāla palielināšanas noteikumu u.c.) apstiprināšanu.
3. Pilnvarojuma sniegšana.
Informē: Sabiedrības izpildinstitūcija, vienotais reģ. nr.40003215673, adrese: Mazā Pils iela 5, Rīga, LV-1050.

Paziņojums par AS “Latvijas Kuģniecība” akcionāru sapulces sasaukšanu

Akciju sabiedrības “Latvijas Kuģniecība” (vienotais reģ. nr.40003021108, juridiskā adrese: Basteja bulvāris 2, Rīga, LV-1807) valde paziņo, ka AS “Latvijas Kuģniecība” kārtējā akcionāru sapulce notiks 2005.gada 29.jūnijā plkst. 10 viesnīcā “Reval Hotel Latvija” Elizabetes ielā 55, Rīgā, LV-1010.
Darba kārtībā:
1. 2004.gada pārskatu apstiprināšana.
2. 2004.gada peļņas izlietošana.
3. Zvērināta revidenta ievēlēšana 2005.gada pārskatu revīzijai.
4. Atlīdzības noteikšana sabiedrības amatpersonām.
Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā – 2005.gada 29.jūnijā no plkst. 9 līdz 10 akcionāru sapulces norises vietā.
Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:
- akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana;
- akcionāriem, kuru akcijas atrodas Sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;
- akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara, kas noformēta LR normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, un pilnvarnieka personu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) bankā vai brokeru sabiedrībā, – arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināta akciju bloķēšana.
AS “Latvijas Kuģniecība” akcionāri var pieteikt akciju bloķēšanu savam finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētājam ne vēlāk kā līdz 2005.gada 15.jūnija darba dienas beigām.
Ar akcionāru sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem AS “Latvijas Kuģniecība” akcionāri var iepazīties no 2005.gada 15.jūnija līdz 2005.gada 28.jūnijam darba dienās no plkst.10 līdz 16 AS “Latvijas Kuģniecība” telpās Basteja bulvārī 2, Rīgā, iepriekšējā dienā piesakoties pa tālruni 7020103, bet akcionāru sapulces dienā - reģistrācijas vietā.

AS “Latvijas kuģniecība” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!