• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta darba vizīti Gruzijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2005., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/108988

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 1 lata monētas ar Pētergaiļa attēlu laišanu apgrozībā

Vēl šajā numurā

26.05.2005., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta darba vizīti Gruzijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis no 25.līdz 30.maijam atrodas Gruzijā darba vizītē. Aigars Kalvītis tiksies ar augstām Gruzijas valsts amatpersonām, piedalīsies Gruzijas Neatkarības dienas svinībās, apmeklēs vairākus valsts reģionus un iepazīsies ar kultūras un vēstures pieminekļiem.
26.maijā Tbilisi plānota Ministru prezidenta tikšanās ar prezidentu Mihailu Saakašvili, parlamenta priekšsēdētāju Nino Burdžanadzi, kā arī līdzdalība Gruzijas Neatkarības dienas svinību ceremonijā un neatkarības cīņās mirušo varoņu memoriāla apmeklējums, kur A.Kalvītis noliks piemiņas vainagu, godinot kritušo piemiņu. Vakarā Latvijas delegācija lidos uz Mtčketas pilsētu, kur Ministru prezidents piedalīsies Gruzijas prezidenta rīkotajās svinīgajās vakariņās.
27.maijā Mtčketā Ministru prezidentam paredzētas tikšanās ar Gruzijas premjerministru Zurabu Nogaideli, ārlietu ministri Salomi Zurabišvili, kā arī Latvijas un Gruzijas sadarbības līguma parakstīšanas ceremonija.
Tās pašas dienas pēcpusdienā Aigars Kalvītis apmeklēs Gruzijas Ekonomiskās attīstības ministriju un tiksies ar ekonomiskās attīstības ministru Aleksi Aleksišvili. Pēc tam Ministru prezidentam plānota saruna ar uzņēmējiem par investīciju vidi Gruzijā. Vakarā Aigars Kalvītis piedalīsies Gruzijas premjerministra rīkotajās svinīgajās vakariņās.
Vizītes turpinājumā 28.maijā notiks darba brokastis ar NATO speciālo pārstāvi Dienvidkaukāzā Romualdu Ražuku un Latvijas goda konsuli Regīnu Jakobidzi, kā arī Latvijas diasporas pārstāvjiem.
Tālāk Latvijas delegācija lidos uz Kutaisi, kur plānota tikšanās ar Gruzijas Imereti reģiona vadītāju Zurabu Kadžaiju. Dienas noslēgumā delegācija dosies uz Batumi un tiksies ar Adžārijas autonomās republikas valdības vadītāju Levanu Varšalomidzi. Pēc tam delegācija dosies uz Kobuleti un iepazīsies ar tās kultūrvēsturiskajiem pieminekļiem. Vakarā Latvijas delegācija izlidos uz Tbilisi.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!