• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 27. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.05.2005., Nr. 84 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Neatliekamā medicīniskā palīdzība nav maksas pakalpojums

Vēl šajā numurā

27.05.2005., Nr. 84

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 27. maijā

Gruzijā, Mtčketā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis Gruzijas premjerministrs Zurabs Nogaideli, ārlietu ministre Salome Zurabišvili paraksta Latvijas un Gruzijas sadarbības līgumu. Pēcpusdienā A.Kalvītis apmeklē Gruzijas Ekonomiskās attīstības ministriju un tiekas ar ekonomiskās attīstības ministru Aleksi Aleksišvili. Pēc tam Ministru prezidentam plānota saruna ar uzņēmējiem par investīciju vidi Gruzijā.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Kipras iekšlietu ministru Andreasu Kristo, lai iepazīstinātu ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas darbību, atbildības jomām un prioritātēm.

Turpinās ekonomikas ministra Krišjāņa Kariņa darba vizīte Somijā. Ministrs tiekas ar Somijas Eiropas Savienības lietu, ārējās tirdzniecības un attīstības ministri, kā arī ar tirdzniecības un rūpniecības ministru.

Jūrmalā, Zinātnes namā, notiek Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) 15.kongress, ko atklāj LPS priekšsēdis Andris Jaunsleinis.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvia” notiek sabiedriskās organizācijas “Baltijas forums” rīkota 10.gadskārtējā starptautiskā konference “Lielā XXI gadsimta Eiropa: kopīgi izaicinājumi? Kopīgas vērtības?”

Ventspilī turpinās Latvijas rajonu un pilsētu galveno bibliotēku direktoru ikgada pavasara sanāksme, kuru rīko Latvijas Nacionālās bibliotēkas Attīstības institūts un Ventspils bibliotēka.

Rīgā notiek XXIV Eiropas kultūru organizācijas konference “Eiropas kultūru kolekcijas – resursi bioloģijai un biotehnoloģijai”.

Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē notiek IV Latvijas Universitātes filoloģijas, teātra zinātnes un bibliotēkzinātnes doktorantu konference.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!