• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"KDS/KSS atbalsta Ferhoigenu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2000., Nr. 329/330 https://www.vestnesis.lv/ta/id/10924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Komisārs kūdītājs"

Vēl šajā numurā

21.09.2000., Nr. 329/330

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"KDS/KSS atbalsta Ferhoigenu"

ES komisāra Gintera Ferhoigena aicinājums sarīkot referendumu par ES palašināšanu uz austrumiem ir izraisījis asus strīdus starp valdību un opozīciju. KDS/KSS valdībai pārmet, ka tā neņem vērā ar ES paplašināšanu uz austrumiem saistītās iedzīvotāju bailes.

KDS/KSS frakcijas priekšsēdētājs Frīdrihs Mercs "Welt" teica, ka Ferhoigens grib vienīgi pievērst sev uzmanību. Tas, ka attiecībā uz ES paplašināšanu uz austrumiem uzmanība tiek pievērsta arī tās akceptam iedzīvotāju vidū, esot pats par sevi saprotams. Tieši Briselē šajā ziņā darbs esot jāveic labāk. Taču Vācijas kanclers Šrēders uz Briseli sūtot vienīgi vājus cilvēkus : "Tā tas bija piemērā ar Hombahu. Un tas tagad tiek turpināts arī ar Ferhoigenu."Bavārijas Eiropas lietu ministrs Reinholds Boklets Ferhoigena priekšlikumu nosauca par "spēcīgu apsūdzību" un "saucienu pēc palīdzības" pret paša valdību, kas "līdz šim nav nopietni izturējusies pret cilvēku rūpēm".

"Die Welt"

— 2000.09.05.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!