• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Padomes Sporta departamenta vadītāja vizīti Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.2005., Nr. 85 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109258

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauno ES dalībvalstu kultūras projektu

Vēl šajā numurā

31.05.2005., Nr. 85

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Padomes Sporta departamenta vadītāja vizīti Rīgā

Pagājušajā nedēļā, 26.maijā, Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete tikās ar Eiropas Padomes (EP) Sporta departamenta vadītāju Džordžu Volkeru. Tikšanās laikā pārrunāti ar sporta politiku un sporta aktivitātēm saistīti jautājumi Latvijā un Eiropas Savienībā.
Dž. Volkera vizītes galvenais mērķis ir iepazīties ar sporta attīstību Latvijā un meklēt iespējas turpmākai sadarbībai Eiropas Savienības ietvaros. Dž. Volkers informēja I.Druvieti par EP Sporta departamenta rīkotajiem pasākumiem. Šajā vasarā tiks organizētas bērnu vasaras nometnes Gruzijā un vairākās Balkānu valstīs.
Viesis uzsvēra Eiropas Sporta hartas nozīmi sporta politikas veidošanā un informēja par jaunas Sporta konvencijas izstrādāti. Viņš arī uzteica Latvijas aktīvo lomu Eiropas Antidopinga konvencijas īstenošanā.
I.Druviete uzsvēra sporta nozīmi audzināšanā un apstiprināja valsts interesi arī turpmāk piedalīties sporta politikas veidošanā Eiropas Savienībā. “Latvijā ir spēcīgas sporta tradīcijas, un mēs redzam arvien jaunas iespējas turpmākai attīstībai. Esmu gandarīta, ka arī valsts mērogā sports tiek atbalstīts,” teica ministre.

Sanda Purviņa, ministres preses sekretāres v.i.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!