• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pludmalēs gādā par atpūtnieku drošību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2005., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stājas spēkā juridiskās palīdzības likums

Vēl šajā numurā

01.06.2005., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pludmalēs gādā par atpūtnieku drošību

GLABEJI.PNG (98719 bytes)
Jūrmalā atpūtas sezonā glābšanas dienests sniedz palīdzību ap 650 cilvēkiem
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Lai uzlabotu pludmales glābšanas dienestu darbu un izveidotu starptautisku “pludmales patruļas” skolu Jūrmalā, vairākas Latvijas un Lietuvas piejūras pašvaldības vakar parakstīja projekta “Vienotās pludmales patruļas sistēmas Baltijas jūras reģionā izveide” partnerības līgumu.

Projektam gūts Eiropas Savienības “Interreg” programmas atbalsts, un tajā iesaistījušās Jūrmalas, Liepājas un Saulkrastu pašvaldības, kā arī Lietuvas pilsētas Klaipēda, Neringa un Palanga.
Tā galvenais mērķis ir sekmēt atpūtnieku drošību Baltijas jūras piekrastes pludmalēs atbilstoši Zilā karoga prasībām. Paredzēts izveidot vienotu un starptautiskiem standartiem atbilstošu pludmales patruļas mācību sistēmu, veicināt vienotu Baltijas jūras piekrastes glābšanas sistēmas izveidi, patruļu sadarbību un pieredzes apmaiņu. Iecerēts iegādāties mūsdienīgu ekipējumu glābējiem. Piešķirtais līdzfinansējums ļaus izveidot arī starptautisku glābēju apmācības centru Jūrmalā.
Projekts ilgs divus gadus, un tā kopējais budžets ir aptuveni 880 000 eiru (618 470 latu). Jūrmalas dome tajā piedalās ar 63 000 latu līdzfinansējumu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!