• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Beslanas teroraktā cietušo atpūtu Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2005., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109417

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta 2005.gada 31.maija sēdē

Vēl šajā numurā

01.06.2005., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Beslanas teroraktā cietušo atpūtu Latvijā

Otrdien, 31.maijā, Latvijas vēstniecība Krievijā uzņēma desmit Beslanas iedzīvotāju, kas pērngad cietuši pilsētā notikušajā terora aktā. Dienu viesi pavadīja vēstniecībā Maskavā, kur svētdienas skolā varēja iepazīties ar Latviju un latviešu tautas tradīcijām. Vēstniecība organizēja ekskursiju pa pilsētu, kā arī nodrošināja bezmaksas vīzas braucienam uz Latviju, ēdināšanu un atpūtas iespējas, lai vēstniecībā pavadītā diena paliktu viesu atmiņā un dotu pamatzināšanas par Latvijas valsti.
Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis, tiekoties ar viesiem, uzdāvināja viņiem lielu konfekšu grozu un novēlēja, lai pēc atgriešanās Beslanā Latvija un Jūrmala paliktu siltā atmiņā, dotu spēku un izturību. Ciemiņi no Beslanas atstāja ierakstu vēstniecības viesu grāmatā.
Piecu bērnu un viņu vecāku viesošanās vēstniecībā notika labdarības akcijas ietvaros, kuru organizē dziedātāja Marija Naumova un producentu grupa “Sinkopa”. Labdarības akcijas kopējais mērķis ir dot iespēju cietušajiem atveseļoties atpūtas un rehabilitācijas centrā “Jaunķemeri”.

ĀM Preses centra un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!