• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2005., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109605

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

03.06.2005., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Latvijas Republikas Vides ministrijas Bīstamo atkritumu pārvaldības valsts aģentūra (reģistrācijas nr. 000311197, adrese: Miera iela 31, Salaspilī,) paziņo, ka SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment sadarbībā ar Nīderlandes uzņēmumu NRG ir sagatavojusi ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu divu jaunu radioaktīvo atkritumu tvertņu un lietoto slēgto starojuma avotu ilgtermiņa glabātavas izbūvei radioaktīvo atkritumu glabātavā “Radons”, “Kalniņos” Baldones pilsētā ar lauku teritoriju. Ietekmes uz vidi novērtējuma valsts birojs 2004. gada 12. augustā pieņēma lēmumu nr. 263 par ietekmes uz vidi novērtējuma nepieciešamību, pamatojoties uz likuma “Par ietekmes uz vidi novērtējumu” 4. pantu un šā likuma 1. pielikumu.
Darba ziņojuma sabiedriskā apspriešana notiks 2005. gada 13. jūnijā kinoteātra “Baldone” telpās, Daugavas ielā 2, plkst. 16.30.
Ar sagatavoto ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu var iepazīties līdz 2005. gada 27. jūnijam Baldones pilsētas ar lauku teritoriju domē “Pārupēs”, Baldonē, LV-2125, tālr./fakss 7932067, http://www.baldone.lv (domes darba laikā), Baldones bibliotēkā, Rīgas iela 97, tālr. 7932323 (bibliotēkas darba laikā), Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālajā vides pārvaldē Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, tālr. 7084244 un Vides pārraudzības valsts birojā Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, tālr. 7321173 (darba dienās no plkst.10 līdz 16).
Raktiski priekšlikumi un ierosinājumi par ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu tiks gaidīti līdz 2005. gada 27.jūnijam (pasta zīmogs) Vides pārraudzības valsts birojā Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045, tālr. 7321173, http://www.vidm.gov.lv/ivnvb.

Valsts ieņēmumu dienests paziņo

Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālā iestāde paziņo, ka ir veikts nodokļu audits un pieņemts lēmums, kas uzliek par pienākumu šādam nodokļu maksātājam iemaksāt budžetā papildus noteiktos maksājumus

Nodokļu maksātāja nosaukums
NMR kods

Lēmums
datums, nr.

Papildus aprēķinātais nodoklis vai maksājums

Summa
Ls

SIA “LEX SYSTEM” nr.40003594089

29.04.2005.
nr.4.2.5/17

Iedzīvotāju ienāk.nod.
Soda nauda
VSAOI
Soda nauda

2353,02
2358,02
5142,60
6351,00

Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 23.panta 13.daļu lēmums stājas spēkā paziņojuma publicēšanas dienā. Papildus aprēķinātās summas jāiemaksā budžetā 30 dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas.
Saskaņā ar likuma “Par nodokļiem un nodevām” 37.panta otrās daļas 1.punktu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu, šo lēmumu SIA “LEX SYSTEM” ir tiesības 30 kalendāro dienu laikā pēc tā publicēšanas rakstveidā apstrīdēt Valsts ieņēmumu dienesta Rīgas reģionālās iestādes direktoram, sūdzību iesniedzot Rīgā, Skanstes ielā 13.

Paziņojums

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar likumu “Par pilsētu, rajonu, novadu un pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām” nosaka vēlēšanu komisijas locekļu kandidātu pieteikšanās termiņu – 2005.gada 10.jūnijs.
Tiesības izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus vēlēšanu komisijā ir reģistrēto politisko organizāciju (partiju) vai to apvienību centrālajām pastāvīgi funkcionējošām vadības institūcijām, kā arī katram attiecīgās domes (padomes) deputātam, rajona padomes loceklim vai ne mazāk kā 10 balsstiesīgiem Latvijas pilsoņiem.
Katras politiskās organizācijas (partijas) vai politisko organizāciju (partiju) apvienības, deputāta, rajona padomes locekļa vai vēlētāju grupas izvirzīto un pieteikto kandidātu skaits nedrīkst būt lielāks par attiecīgajā vēlēšanu komisijā ievēlamo locekļu skaitu.
Pieteikumā jānorāda vēlēšanu komisijas locekļa kandidāta vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, darbavieta un profesija (nodarbošanās), ziņas par piedalīšanos vēlēšanu sagatavošanā un sarīkošanā agrāk. Pieteikumam pievienojams katra kandidāta rakstveida paziņojums, ka viņš piekrīt savas kandidatūras pieteikšanai un savu personas datu apstrādei, kas veicama saskaņā ar šā likuma prasībām.
Ja kandidātu izvirza vēlētāju grupa, pieteikums jāparaksta katram vēlētājam, norādot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un dzīvesvietas adresi.
Ja kandidātu izvirza politiskā organizācija (partija) vai politisko organizāciju (partiju) apvienība, pieteikumam pievienojams arī izraksts no tās centrālās pastāvīgi funkcionējošās vadības institūcijas lēmuma.
Pieteikumus (veidlapas) var saņemt un nodot Jūrmalas pilsētas domes apmeklētāju apkalpošanas centros Jūrmalā, Jomas ielā 1/5, katru darbdienu no pulksten 8.30 līdz 17 un Raiņa ielā 110 no pulksten 8.30 līdz 18.

Par Rīgas pašvaldības īpašuma objektu privatizācijas komisijas izveidošanu

Rīgas dome 26.04.2005. ar lēmumu nr.36 apstiprinājusi Rīgas pašvaldības īpašuma objektu privatizācijas komisiju šādā sastāvā:

ar balsstiesībām - Rīgas domes deputāti:

komisijas priekšsēdētājs

Mārtiņš Greste;

komisijas priekšsēdētāja vietniece

Sarmīte Pīka;

komisijas locekļi:

Jurijs Aleksejevs;
Andris Ameriks;
Mihails Gavrilovs;
Mihails Kameņeckis;
Andrejs Krastiņš;
Valdis Liepiņš;
Andrejs Požarnovs;
Andrejs Vilks;
Sergejs Zaļetajevs;
Juris Zvirbulis
un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Pēteris Krīgers;

komisijas locekļi bez balsstiesībām:

Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors;
Rīgās domes Pilsētas attīstības departamenta direktors;
Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldes priekšnieks;
Rīgas domes Īpašuma departamenta Zemju pārvaldes priekšnieks;
Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldes galvenais jurists;
Rīgas domes Pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētāja palīgs.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!