• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 2. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2005., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/109968

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2005. gada 30. maija sēdē

Vēl šajā numurā

09.06.2005., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 2. jūnija sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju, ka savu darbību ir beigusi apakškomisija darbam ar Kriminālprocesa likumu.
2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kampars iekļauts Pašvaldību darbību reglamentējošo likumu izstrādes apakškomisijas sastāvā.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte M.Ceriņa iekļauta Latvijas un Ukrainas, Latvijas un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas parlamentu sadarbības grupās.
4. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Politisko lietu komitejas delegācijas vizītei Latvijā 2005.gada 3.jūnijā.
5. Apstiprināja izdevumu tāmi Armēnijas Republikas parlamenta Ārlietu komisijas delegācijas vizītei Latvijā no 2005.gadā 5.jūnija līdz 8.jūnijam.
6. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt EDSO Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja K.Petera iesniegumu par EDSO Parlamentu asamblejas prezidenta un pavadošās delegācijas vizīti Latvijā.
7. Apstiprināja komandējumus:
1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Strazdiņam, delegācijas loceklim D.Turlajam un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2005.gada 11.jūnija līdz 16.jūnijam.
2) Saeimas specializētajiem atašejiem Latvijas Republikas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā I.Kriškānei un G.Ostrovskim uz Strasbūru (Francija) no 2005.gada 6.jūnija līdz 9.jūnijam.
3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Ē.Zommerei, L.Ozoliņam, delegācijas sekretārei I.Putniņai, Saeimas preses dienesta vadītājai I.Auniņai un Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem E.Rosbergam un R.Lakšam uz Sāremā (Igaunija) no 2005.gada 9.jūnija līdz 11.jūnijam.
8. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas I.Stalidzānes komandējumu uz Luksemburgu no 2005.gada 1.jūnija līdz 3.jūnijam.
9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Sociālo un darba lietu komisijas locekles A.Rugātes komandējumu uz Luksemburgu no 2005.gada 1.jūnija līdz 3.jūnijam.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Sociālo un darba lietu komisijas locekles Ž.Vasaraudzes un asistenta A.Hraptoviča komandējumu uz Luksemburgu no 2005.gada 1.jūnija līdz 3.jūnijam.
11. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Sociālo un darba lietu komisijas konsultantes M.Forstmanes komandējumu uz Luksemburgu no 2005.gada 1.jūnija līdz 3.jūnijam.
12. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Latvijas nacionālās grupas Starpparlamentu savienībā vadītājas I.Ūdres, grupas sekretāres S.Pauras un Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomnieces L.Bergmanes pārskatu par komandējumu uz Ženēvu (Šveice) no 2005.gada 19.maija līdz 21.maijam;
2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu M.Pietkeviča, S.Ķikustes un V.Agešina pārskatu par komandējumu uz Palangu (Lietuva) 2005.gada 26. un 27.maijā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!