• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.2005., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pašvaldību tilts Latvija - Portugāle

Vēl šajā numurā

09.06.2005., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9. jūnijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis dodas darba vizītē uz Kopenhāgenu.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete piedalās Baltijas valstu izglītības ministru un starptautiskās sadarbības un Eiropas integrācijas grupas sanāksmē.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš dodas darba vizītē uz Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienoto Karalisti, lai popularizētu Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību Lielbritānijā, popularizētu Latviju kā tūrisma galamērķi, kā arī iepazīstinātu ar Latvijas biznesa vidi un iespējām investēt tajā. Vizītē piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols un pieci Latvijas uzņēmumu pārstāvji.

Īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās (ĪUMEPL) Jānis Reirs dodas divu dienu darba vizītē uz Igauniju. Vizītes mērķis – detalizēti iepazīties ar Igaunijas pieredzi elektroniskās pārvaldes jomā, iepazīties ar elektroniskā paraksta un ID karšu ieviešanas gaitu, ar risinājumiem, rezultātiem, problēmām. Paredzēta arī ĪUMEPL sekretariāta prezentācija par elektroniskā paraksta ieviešanu Latvijā.

Veselības ministrija rīko apaļā galda diskusiju, lai apspriestu izstrādātos grozījumus likumā “Par tabakas izstrādājumu realizācijas, reklāmas un lietošanas ierobežošanu”, īpaši uzsverot jautājumu par tabakas izstrādājumu tirdzniecības ierobežojumiem. Diskusijā aicināti piedalīties vairāku ministriju pārstāvji, Latvijas Pašvaldību savienība, Saeimas Sociālo un darba lietu komisija, Latvijas Tirgotāju asociācija, Latvijas Preses izdevēju asociācija, kā arī vairāki tabakas izstrādājumu ražotāji.

Pasaules tirdzniecības centra Semināru zālē notiek Vēstures skolotāju biedrības rīkota konference “Personības loma demokrātijas attīstībā”, kurā uzstājas Latvijas Universitātes (LU) Filozofijas un socioloģijas institūta vadošais pētnieks Leo Dribins, LU Sociālo zinātņu fakultātes profesors Juris Rozenvalds, LU docente un Sabiedriskās politikas institūta vadītāja Aivita Putniņa, Inteliģences apvienības valdes priekšsēdētājs Jānis Škapars un sabiedrības integrācijas jautājumu eksperts Nils Muižnieks.

Latvijas Pieaugušo izglītības apvienības zālē konferencē izvērtē īstenoto projektu “Jauniešu pilsoniskās līdzdalības veicināšana multikulturālās pilsētās”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!