• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Jaunieši iekļaujas kultūras mantojuma apziņā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2005., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110129

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rosina palielināt neapliekamo minimumu

Vēl šajā numurā

10.06.2005., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Jaunieši iekļaujas kultūras mantojuma apziņā

Šodien Valsts Kultūras pieminekļu inspekcijā atklāj starptautiskā fotokonkursa jauniešiem “Kultūras mantojums fotogrāfijās” nacionālās atlases izstādi “Latvijas kultūras mantojums fotogrāfijās”.
10. starptautiskais fotokonkurss jauniešiem ir ikgadējs Eiropas Padomes rīkots pasākums. Latvija tajā iesaistās ceturto reizi.
Šoreiz konkursam tika iesūtītas aptuveni 400 fotogrāfijas, puse no tām – 95 dalībnieku 200 darbi – izvirzīti finālam. Galveno balvu piešķirs diviem konkursa dalībniekiem, kas septembrī dosies uz Strasbūru. Savukārt desmit konkursa dalībnieki saņems veicināšanas balvas – speciāli viņiem rīkotu fotoplenēru, kas profesionālu fotomākslinieku vadībā norisināsies rudenī kādā no Latvijas muižām vai pilīm.
Uzvarētāju darbi tiks nosūtīti uz Eiropas Padomi, no kurienes kopā ar citu valstu uzvarētāju darbiem tos nogādās uz visām dalībvalstīm, lai kārtējo Eiropas Kultūras mantojuma dienu laikā veidotu ekspozīcijas. Kopīga izstāde un apbalvošanas ceremonija paredzēta 2005.gada septembrī Strasbūrā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!