• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par aizsardzības ministra dalību NATO aizsardzības ministru sanāksmē Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.06.2005., Nr. 92 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110160

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Armēnijas Republikas parlamentāriešu vizīti Saeimā

Vēl šajā numurā

10.06.2005., Nr. 92

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par aizsardzības ministra dalību NATO aizsardzības ministru sanāksmē Briselē

Ceturtdien, 9.jūnijā, NATO galvenajā mītnē Briselē risinājās kārtējā NATO aizsardzības ministru tikšanās, kurā piedalījās aizsardzības ministrs Einars Repše, kā arī Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots.
Ziemeļatlantijas padomes sēdē galvenā uzmanība tika pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar NATO vadītajām misijām Afganistānā un Kosovā, kā arī NATO atbalstu operācijai Irākā. Ministri kopīgā komunikē pauda gatavību palielināt ieguldījumu NATO operācijās, it sevišķi NATO šobrīd svarīgākajā operācijā Afganistānā, kā arī uzsvēra nepieciešamību turpināt darbu pie svarīgu spēju izveides alianses kopīgajām operācijām.
Oficiālajās pusdienās aizsardzības ministri pārrunāja jautājumus par esošo humanitāro situāciju Darfūrā, izvērtējot NATO valstu iespējamo palīdzību Āfrikas savienības misijai Sudānā un NATO transformācijas gaitu.
Pēcpusdienā notika NATO un Krievijas padomes, kā arī NATO un Ukrainas padomes sēdes. NATO un Krievijas padomes sēdē galvenā uzmanība pievērsta terorisma apkarošanas jautājumiem. NATO un Ukrainas padomes sēdē apspriests Ukrainas veikums aizsardzības sektora reformas ietvaros, kā arī aktualitātes starptautiskajos drošības jautājumos.
Šodien aizsardzības ministrs piedalīsies Eiroatlantiskās sadarbības padomes sanāksmē.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta Preses nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!