• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Nigērijas Senāta pārstāvi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2005., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110482

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.06.2005., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Nigērijas Senāta pārstāvi

Otrdien, 14.jūnijā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Nigērijas Federālās Republikas Senāta Valsts un pašvaldības administrācijas jautājumu komisijas priekšsēdētāju Iabodi Aniki Anisulovu.
Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas skar valstu divpusējo attiecību padziļināšanas iespējas. Abas puses bija vienisprātis: lai turpinātu veiksmīgu un abpusēji izdevīgu sadarbību, ir nepieciešama ciešāku kontaktu intensificēšana, it īpaši parlamentu līmenī, kā vienu no sadarbības veidiem minot Latvijas un Nigērijas un Nigērijas un Latvijas sadarbības grupu izveidošanu abu valstu parlamentos, kā arī komisiju un pašvaldību līmenī.
Nigērijas Senāta pārstāve pauda viedokli, ka viņas valsts ir ieinteresēta sadarbībā ar mūsu valsti arī izglītībā un kultūrā. Viens no instrumentiem, kas to sekmētu, būtu Latvijas un Nigērijas parlamentāriešu vizīšu apmaiņa, kas palīdzētu labāk iepazīt valstis. Savukārt Saeimas priekšsēdētāja atzīmēja valstu sadarbības nozīmi starptautiskās organizācijās, piemēram, Starpparlamentu savienībā (SPS) un citur.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!