• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem "Juridisko personu, kas vēlas nodarboties ar iedzīvotāju iekārtošanu darbā, reģistrācijas kārtībā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.09.2000., Nr. 334/335 https://www.vestnesis.lv/ta/id/11057

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 2000.gada budžeta grozījumiem

Vēl šajā numurā

26.09.2000., Nr. 334/335

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Labklājības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 266

Pieņemts: 18.09.2000.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrija

Rīkojums Nr.266

Rīgā 2000.gada 18.septembrī

Par grozījumiem "Juridisko personu, kas vēlas nodarboties ar iedzīvotāju iekārtošanu darbā, reģistrācijas kārtībā"

Izdots saskaņā ar likuma "Par nodarbinātību" 1.panta trešo daļu

Izdarīt ar Labklājības ministrijas 1999.gada 9.aprīļa rīkojumu Nr.107 apstiprinātajā "Juridisko personu, kas vēlas nodarboties ar iedzīvotāju iekārtošanu darbā, reģistrācijas kārtībā" šādus grozījumus:

1. 1.punktu izteikt šādā redakcijā: "Šī kārtība nosaka, kā tiek reģistrētas juridiskās personas, kas uzņēmējdarbības veidā vēlas nodarboties ar informācijas sniegšanu iedzīvotājiem (turpmāk tekstā — darba meklētājiem), saistītu ar darbaspēka vervēšanu un nodrošināšanu ar personālu (turpmāk tekstā — iekārtošanu darbā) Latvijas Republikā un ārvalstīs, izņemot jūrnieku iekārtošanu darbā uz kuģiem."

2. 4.6.apkšpunktu izteikt šādā redakcijā: "līguma ar ārvalsts iestādi, organizāciju, uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību), uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) filiāli vai pārstāvniecību (turpmāk tekstā — ārvalstu partneri) kopiju, uzrādot oriģinālu, ja juridiskā persona vēlas nodarboties ar iedzīvotāju iekārtošanu darbā ārvalstīs, kurā darba meklētājam paredzētas šādas garantijas:"

3. Papildināt 4.punktu ar 4.7.apakšpunktu šādā redakcijā: "ārvalstu partnera reģistrācijas apliecības notariāli apstiprinātu kopiju."

4. 7.2.apakšpunktu izteikt šādā redakcijā: "juridiskā persona nav uzrādījusi līguma ar ārvalstu partneri oriģinālu;"

5. 9.punktā pēc vārdiem "iepazīšanos ar pienākumiem" papildināt tekstu ar vārdiem "tiesībām un atbildību", kā arī pēc vārdiem "kas saistīti ar" papildināt tekstu ar vārdiem "reģistrāciju Dienestā un", tālāk pēc teksta.

6. 9.2.2. un 9.2.3. apakšpunktā pēc vārdiem "tajā skaitā sieviešu" papildināt tekstu ar vārdu "vīriešu", tālāk pēc teksta.

7. 9.punktu papildināt ar šādu apakšpunktu:

9.4. apakšpunktu šādā redakcijā: "juridiskā persona ir tiesīga pārsūdzēt Dienesta lēmumus (atteikumu reģistrēt Dienestā, reģistrācijas apliecības anulēšanu u.c.) tiesā Latvijas Republikas likumdošanas aktos noteiktajā kārtībā."

8. 12.punktu izteikt šādā redakcijā: "Apliecības anulēšanas gadījumā

Dienests:

12.1. rakstiski informē juridisko personu par apliecības anulēšanu;

12.2. Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā un rajona, kurā reģistrēta juridiskā persona, laikrakstā ievieto paziņojumu par apliecības anulēšanu."

Labklājības ministrs A. Požarnovs

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!