• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2005., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110616

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Viss reklāmas tirgus vienos vākos

Vēl šajā numurā

16.06.2005., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. jūnijā

Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai paredzēta saruna ar Romas Katoļu baznīcas Latvijā kardinālu Jāni Pujatu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis Briselē piedalās Eiropas Padomes (EP) sanāksmē un EP valstu un valdību vadītāju sanāksmē.

Zemkopības ministrijā zemkopības ministrs Mārtiņš Roze tiekas ar meža nozares asociāciju un citu sabiedrisko organizāciju pārstāvjiem, lai apspriestu Mežu konsultatīvās padomes modeli un turpmāko attīstību.

Zemkopības ministrijā (ZM) zemkopības ministrs Mārtiņš Roze un ZM valsts sekretāre Laimdota Straujuma tiekas ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra rajonu biroju vadītājiem, lai apspriestu aktuālus jautājumus iestādes darbībā, kā arī nākotnes ieceres.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Latvijas Lielo pilsētu asociācijas vadību un pārstāvjiem, lai apspriestu pilsētu pašvaldībām aktuālus finanšu jautājumus.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Eiropas Padomes Eiropas Vietējo un reģionālo varu kongresa pārstāvjiem, lai informētu par ministrijas darbu un prioritātēm.

Rīgas Kongresu namā tiek atklāts 5.Latvijas ārstu kongress. Piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš.

Latvijas Dzelzceļa muzeja telpās notiek konference “Pašvaldības – attīstības pieredze 2005”. Konferenci atklāj reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Finanšu ministrijas telpās Valsts ieņēmumu dienests (VID) rīko jaunās VID interneta mājaslapas prezentāciju. Piedalās VID ģenerāldirektors Dzintars Jakāns, VID Informātikas pārvaldes direktores vietnieks Uldis Cīrulis un citi VID speciālisti.

Rīgā, Vērmanes dārzā, notiek labdarības akcija, kurā vairāki Latvijas mākslinieki pārdod savus darbus, lai daļu iegūto līdzekļu ziedotu Brāļu kapu ansambļa restaurācijai. Akcijas laikā tiek būvēta un izkrāsota bērnu pilsētiņa, ar dziesmām piedalās bērnu ansamblis “Podziņas”.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā (RAPLM) viesojas Pasaules bankas eksperts, lai, ņemot vērā Rietumeiropas valstu pieredzi, izvērtētu iespējas Latvijā ieviest bezpeļņas īres sektoru. Eksperts vizītes laikā tiekas ar RAPLM Mājokļu politikas departamenta, Rīgas domes Labklājības departamenta, Rīgas domes Komunālo un dzīvokļu jautājumu komitejas, Latvijas Pašvaldību savienības un Latvijas Lielo pilsētu asociācijas pārstāvjiem.

Satiksmes ministrijas (SM) ēkā, “Latvijas dzelzceļa” lielajā sēžu zālē, turpinās Latvijas Telekomunikāciju asociācijas rīkotais starpvalstu seminārs “Telekomunikāciju likumdošana un Eiropas pieredze”. Noslēgumā iespējama preses konference.

Notiek Eiropas Komisijas delegācijas vizīte Latvijā, kuras laikā pārrunā jautājumus par Lisabonas jauno procesu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!