• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sūtot sveicienus Latvijas ārstu kongresa dalībniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.06.2005., Nr. 96 https://www.vestnesis.lv/ta/id/110774

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar ārstiem Zariņiem un mecenātu Naitu no ASV

Vēl šajā numurā

17.06.2005., Nr. 96

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sūtot sveicienus Latvijas ārstu kongresa dalībniekiem

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga apsveikusi Latvijas ārstu kongresu, kas ceturtdien, 16.jūnijā, sākās Rīgā:

“Ar patiesu prieku sveicu Latvijas ārstu kongresā visus Latvijas ārstus, latviešu izcelsmes ārstus no ārzemēm, kā arī viesus no daudzām pasaules valstīm, kas atraduši laiku un iespējas šodien ierasties Rīgā!
Apsveicami, ka Latvijas ārstu kongresā nozīmīga vieta atvēlēta diskusijām par Eiropas Savienībā aizvadīto gadu, kā arī veselības aprūpes sistēmas sasniegumiem un problēmām. Joprojām aktuāla ir reformu īstenošana Latvijas veselības aprūpē, kur īpaši svarīgs pašu ārstu viedoklis un aktīva līdzdalība.
Efektīva veselības aprūpes sistēmas īstenošana ir svarīga visai mūsu sabiedrībai un valstij, jo tikai vesels cilvēks var dzīvot un strādāt ar pilnu atdevi. Tādēļ ir svarīgi nodrošināt, lai Latvijas ārstiem un veselības aprūpes darbiniekiem būtu tādi dzīves un darba apstākļi, kas pilnā mērā ļautu izmantot savas daudzpusīgās zināšanas un profesionālo pieredzi, sniedzot efektīvu, kvalitatīvu un pacientiem pieejamu palīdzību.
Es īpaši vēlētos pateikties visiem tiem latviešu izcelsmes ārstiem un Latvijā studējušiem ārstiem no ārvalstīm, kas dalās pieredzē par jaunākajiem medicīnas un tehnoloģiju sasniegumiem ārzemēs ar saviem Latvijas kolēģiem un sniedz praktisku palīdzību Latvijas ārstniecības iestādēm, it īpaši Latvijas lauku rajonos.
Novēlu jums būt lepniem par savu profesiju, gūt panākumus turpmākajā darbā un personīgajā dzīvē, kā arī auglīgas diskusijas, radošas idejas un daudz jaunas informācijas šajā kongresā!”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!