• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētājas vizīti Vācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2005., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111042

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas paziņojumi

Vēl šajā numurā

22.06.2005., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētājas vizīti Vācijā

Pirmdien, 20.jūnijā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre turpināja vizīti Ķīlē, Vācijā, kur notiek 40.Baltijas jūras reģiona valstu parlamentāriešu tikšanās, kas tradicionāli tiek rīkota Ķīles nedēļas ietvaros.

Tajā piedalās Dānijas, Somijas, Norvēģijas, Zviedrijas, Islandes, Polijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī Fēru, Grenlandes un Ālandu salu autonomo reģionu pārstāvji un delegāti no Mēklenburgas-Priekšpomerānijas (Vācija) un Štīrijas (Austrija).

Pasākumu rīko Šlēsvigas-Holšteinas Landtāgs, un šā gada diskusijas temats ir “Identitāte–realitāte–mērķtiecība: kur atrodas Eiropas Savienība pēc pirmā paplašināšanās gada”.

Ķīles nedēļas atklāšanas pasākumā piedalījās Vācijas Federatīvās Republikas prezidents Horsts Kēlers, kurš tikās arī ar Baltijas jūras valstu parlamentāriešiem.

Svētdien, 19.jūlijā, Šlēsvigas-Holšteinas Landtāga rīkoto brokastu laikā Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas prezidentu H.Kēleru.

Tikšanās laikā pārrunāti ES tālākās attīstības jautājumi, kā arī Baltijas jūras reģiona izaugsme un nozīme.

Plašāka diskusija par ES tēmu turpinās šodien; to ievadīja Šlēsvigas-Holšteinas Landtāga prezidenta Martina Kaijenburga un Baltijas jūras valstu parlamentāriešu konferences pastāvīgās komitejas priekšsēdētāja, Igaunijas parlamenta deputāta Trivimi Vellistes uzrunas. Debatēs tika meklētas atbildes uz jautājumu, kā tālāk attīstīsies ES. Šajā diskusijā ar uzrunu piedalījās arī Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!