• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Svētkos pastiprināti uzraudzīs autobusu vadītājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2005., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111228

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ciešāk sadarbosies biznesa interešu pārstāvēšanai ārzemēs

Vēl šajā numurā

28.06.2005., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Svētkos pastiprināti uzraudzīs autobusu vadītājus

Līdz 3. jūlijam, kamēr Rīgā notiek IX Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, Valsts policija aicina autobraucējus būt īpaši uzmanīgiem un atcerēties, ka pilsētā pulcējas bērni un jaunieši no visas Latvijas, kuri ikdienā, iespējams, nav raduši pie intensīvās satiksmes.

Autobraucējus aicina pie skolām, kur izmitināti svētku dalībnieki, kā arī svētku pasākumu norises vietās, kur pulcēsies dalībnieki, ievērot braukšanas ātrumu – 30 kilometru stundā.
Svētkos policija strādā pastiprinātā režīmā, gan dežūrējot skolēnu naktsmītnes vietās, gan arī apmeklējot skolas un stāstot skolēniem par drošības noteikumiem, kas jāievēro galvaspilsētā. Arī pasākumos likumsargi pastiprināti rūpēsies par sabiedrisko kārtību un satiksmes drošību.
Lai novērstu nepatīkamus starpgadījumus, Ceļu policijas biroja darbinieki svētku laikā pastiprināti uzraudzīs autobusu vadītājus, kas pārvadā svētku dalībniekus. Īpaša uzmanība tiks pievērsta autobusu vadītāju alkohola reibuma, kā arī autobusu tehniskā stāvokļa pārbaudēm.
Lai galvaspilsētā pavadīto svētku laiku neaptumšotu nepatīkamas atmiņas, Valsts policija aicina pieaugušos, kas pavada jaunos dziedātājus un dejotājus, vēlreiz izskaidrot viņiem drošības noteikumus. Bērniem un jauniešiem jāizstāsta, ka kritiskās situācijās palīdzība nekautrējoties jālūdz policijas darbiniekiem, kas uzklausīs un palīdzēs.
Savukārt skolotājiem katram dziesmu svētku dalībniekam jāatgādina savs mobilā tālruņa numurs, kā arī lauku rajonu skolēniem precīzi jāiemācās savas naktsmītnes adrese.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!