• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2005. gada 20. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2005., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111438

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2005. gada 22. jūnijā

Vēl šajā numurā

30.06.2005., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2005. gada 20. jūnija sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.
2. Izskatīja deputāta J.Straumes iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Straumem neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Izskatīja deputāta J.Porieša iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam J.Porietim neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 22.jūnijā un ziņot par to Saeimas sēdē.
4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2005.gada 22.jūnijā pēc Saeimas sēdes.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 20.jūnija līdz 26.jūnijam.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte V.Paegle ievēlēta par Ārlietu komisijas priekšsēdētāju.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Dz.Rasnačs iekļauts Latvijas un Armēnijas, Latvijas un Azerbaidžānas, Latvijas un Gruzijas, kā arī Latvijas un Moldovas parlamentu sadarbības grupās.
8. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas un Ķīnas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētājas Ē.Zommeres iesniegumu par Latvijas un Ķīnas sadarbības grupas dalībnieku tikšanās pasākumu ar Ķīnas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā.
9. Apstiprināja izdevumu tāmi Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja rīkotajām pusdienām Gruzijas delegācijai 2005.gada 30.jūnijā.
10. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja G.Bērziņa iesniegumu par NATO Parlamentārās asamblejas Ekonomikas un drošības komitejas Austrumu un rietumu ekonomiskās sadarbības apakškomitejas locekļu vizīti Latvijā šā gada 15. un 16.septembrī.
11. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam O.Kastēnam uz Maskavu (Krievija) no 2005.gada 30.jūnija līdz 3.jūlijam;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam uz Baku (Azerbaidžāna) no 2005.gada 3.jūlija līdz 6.jūlijam;
3) NATO Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam G.Bērziņam uz Pekinu un Šanhaju (Ķīna) no 2005.gada 2.jūlija līdz 8.jūlijam;
4) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Bērziņam uz Monako no 2005.gada 31.augusta līdz 3.septembrim;
5) Eiropas lietu komisijas locekļiem V.Muižniecei, A.Kāpostam, Dz.Rasnačam, O.Deņisovam un komisijas konsultantei D.Rožlapai uz Prāgu (Čehija) no 2005.gada 27.jūnija līdz 30.jūnijam.
12. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija lēmumā par Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāja Dz.Jaundžeikara, komisijas locekļu K.Petera, Dz.Zaķa, K.Šadurska, P.Kalniņa, I.Emša, J.Škapara un M.Pietkeviča komandējumu uz Pekinu (Ķīna) no 2005.gada 9.jūlija līdz 17.jūlijam.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!