• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Irākai nosūtīts ieroču dāvinājums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2005., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/111910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 6.jūlijā

Vēl šajā numurā

06.07.2005., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Irākai nosūtīts ieroču dāvinājums

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) nosūtījusi uz Irāku kā dāvinājumu strēlnieku ieročus un munīciju.

Irākas drošības spēku atbalstam nosūtīti ložmetēji, mīnmetēji, granātmetēji, granātas, triecienšautenes un rokas ložmetēji, kuru kopējā vērtība ir 300 302,20 latu, informē Aizsardzības ministrija.
Tehniskā palīdzība tika nodota ar NATO apmācības misijas Irākā štāba palīdzību. Aizsardzības ministrija ir saņēmusi vēstuli no štāba komandiera ASV ģenerālleitnanta Deivida H.Pitriausa ar pateicību par sniegto atbalstu Irākai.
Vēstulē militārpersona norāda, ka Latvija, vadoties no savas vēsturiskās pieredzes, demonstrē izpratni par Irākas situāciju un tās centieniem pēc liberālas un demokrātiskas valdības.
Šajā gadā Latvija ir arī veikusi 35 000 latu iemaksu Irākas apmācības operācijas Trasta fondā, kas tika izveidots pagājušā gada jūnija NATO Stambulas sammitā, lai nodrošinātu Irākas drošības spēku apmācību.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!