• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kancelejas piedalīšanos starptautiska konkursa finālā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.2005., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112175

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 7.jūlija sanāksmē

Vēl šajā numurā

08.07.2005., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts kancelejas piedalīšanos starptautiska konkursa finālā

Latvijas Valsts kanceleja sīvā starptautiskā konkurencē ieguvusi tiesības piedalīties divpusējās starptautiskās sadarbības projekta konkursa pēdējā atlases kārtā Rumānijā. Projekta nosaukums – “Strengthening the Romanian Government’s capacity for policy management and co-ordination and for decision making” (“Rumānijas valdības rīcībpolitiku vadības un koordinācijas un lēmumu pieņemšanas kapacitātes stiprināšana”), projektu atbalsta Eiropas Savienība (ES).
Konkursa pēdējā atlases kārta notiks piektdien, 8.jūlijā, un Valsts kanceleju pārstāvēs direktora vietniece politikas plānošanas un koordinācijas lietās Una Klapkalne un Politikas koordinācijas departamenta vadītāja vietniece Baiba Pētersone. Valsts kancelejas izstrādātā projekta piedāvājumā akcentēta rīcībpolitiku prioritāšu saistīšana ar valsts budžeta veidošanas ciklu, kā arī valsts rīcībpolitiku plānošana, koordinācija un monitorings.
Valsts kancelejas pārstāvji šā sadarbības projekta piedāvājumā uzsver savu pēdējos gados uzkrāto nozīmīgo starptautisko atzinību guvušo pieredzi un zināšanas rīcībpolitiku plānošanas sistēmas izveidē un ieviešanā; stratēģiskās plānošanas sistēmas stiprināšanā; pieredzi, kas saistīta ar valsts budžeta reformām un institucionālajām reformām; kā arī valsts pārvaldes cilvēkresursu vadības sistēmas ieviešanu. Turklāt Valsts kancelejas pārstāvji akcentē, ka Latvijas kā jaunās ES dalībvalsts pieredze ir noderīga Rumānijai kā topošajai ES dalībvalstij.
Latvija ir vienīgā Centrālās un Austrumeiropas valsts, kas ieguvusi tiesības piedalīties šajā atlases kārtā. Konkursa fināla kārtā Latvija konkurēs ar Austrijas piedāvājumu un ar Francijas un Slovākijas piedāvāto kopprojektu.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!