• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2005., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112367

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Izsakot līdzjūtībuLielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

12.07.2005., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi

Valsts prezidente

Valsts prezidente vakar, 11.jūlijā, nosūtīja apsveikumu Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasei, kas atgriezās mājās no Eiropas čempionāta ar bronzas medaļu.
Vēlot šovasar atpūsties pēc izcīnītās uzvaras, prezidente vēstulē raksta:
“No sirds priecājos par Jūsu izcīnīto trešo vietu Eiropas čempionātā! Jūsu uzvara pār Grieķijas izlasi bija vairāk nekā pārliecinoša, un izcīnītā bronzas godalga ir gandarījums par treniņu darbā ieguldīto. Šajās sacensībās Jūs esat pierādījušas savu varēšanu un profesionalitātes līmeni. Sports prasa no katras un no Jums kā komandas izturību, veiklību un meistarību, kas ir Jūsu talanta un darba, kā arī treneru nopelns. Vēlos pateikties arī Jūsu treneriem un cilvēkiem, kas ar Jums strādājuši, kopīgi kaldinot šo panākumu. Novēlu, lai turpmākajās sacensībās Jums pietiek spēka, meistarības un veiksmes iet vēl augstāk!”

Valsts prezidenta preses dienests

Ministru prezidents

Ministru prezidents Aigars Kalvītis sveic Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi ar iegūto trešo vietu Eiropas čempionātā. “Mazā Latvija un tās jaunietes kārtējo reizi ir pierādījušas, kas mēs esam un ko mēs varam! Mēs lepojamies ar mūsu meitenēm, kuru panākumi likuši izskanēt Latvijas vārdam pasaulē,” norāda valdības vadītājs.
Ministru prezidents pauž gandarījumu par šo uzvaru, kas ir kārtējais apliecinājums mūsu sportistu un treneru augstajai profesionālajai raudzei un cīņas sparam. Šī uzvara apliecina Latvijas jaunatnes vēlmi sportot un motivē panākumiem arī citus.
A.Kalvītis novēl Latvijas basketbolistiem un pārējiem sportistiem neapstāties pie sasniegtā un gūt aizvien jaunus panākumus un jaunas uzvaras.

Agnese Korbe, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta konsultante

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!