• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Meklē pretterorisma instrumentus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2005., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Plūdu postīto ceļu remontam piešķir miljonu latu

Vēl šajā numurā

13.07.2005., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Meklē pretterorisma instrumentus

Šodien Briselē notiek ES Tieslietu un iekšlietu ministru padomes ārkārtas sanāksme, kas sasaukta pēc 7.jūlijā Londonas centrā notikušajiem terora aktiem.
Eiropas Padome uzsvērusi, ka pašreiz drošība un cīņa pret terorismu ir dienas kārtības jautājums visas pasaules līmenī. Arī šīs padomes prioritāte, par ko sanāksmē Briselē runās ES ministri, ir teroristu darbības izmeklēšana visās valstīs, lai kavētu to plānošanu, sagrautu teroristu atbalsta tīklus, likvidētu finansējumu un sauktu viņus pie atbildības.
Ministri šodien spriedīs, kā novērst jaunu cilvēku iesaistīšanos teroristu darbībās, kā arī analizēs faktorus, kas veicina radikālismu un iesaistīšanos teroristu grupās.
Lai samazinātu iedzīvotāju un infrastruktūras neaizsargātību pret uzbrukumiem, sanāksmes dalībnieki arī centīsies vienoties par kopīgu drošības standartu ieviešanu ES. Kā atgādina iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons, jautājums par pilsonisko tiesību ierobežojumiem aktualizējās pēc 11.septembra terora aktiem ASV. “Sanāksmē būs jārunā arī par šiem jautājumiem, lai panāktu konsensu starp demokrātiskā sabiedrībā pašsaprotamām indivīda tiesībām un pretterorisma drošības pasākumiem.”

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!