• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šogad bez "Liepājas dzintara". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2005., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112538

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atgriešanās pēc četrdesmit gadiem

Vēl šajā numurā

14.07.2005., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šogad bez “Liepājas dzintara”

Liepājas pilsētas dome pieņēmusi lēmumu mūzikas festivāla “Liepājas dzintars” plānotos jubilejas pasākumus pārcelt uz 2006.gada augustu.

Vēl nesen Rīgā Liepājas vasaras kultūras dzīves pasākumu prezentācijas laikā dziedātājs un producents Igo stāstīja par gatavošanos mūzikas festivālam “Liepājas dzintars”. 13.augustā Latvijas festivālu vectētiņš “Liepājas dzintars” svinētu savu 30. jubileju. Igo sacīja, ka iecerēts apmeklētājus sagaidīt netradicionāli un viņiem būs iespēja retrospektīvi atgriezties gan tālā pagātnē, gan dzirdēt pavisam ko jaunu – lielkoncertu stadionā “Daugava”, kā arī jubilejas svinības estrādē “Pūt, vējiņi!” ar gadu gaitā festivālā iepazītām un jaunām zvaigznēm. Svētku programmā bija paredzēta arī Liepājas simfoniskā orķestra un viesu uzstāšanās. Tieši Igo bija uzņēmies kļūt par jubilejas festivāla galveno rīkotāju, jo Guntars Račs, kas iesāka jubilejas sarīkojumu režijas darbu, jūnija sākumā atteicās to turpināt sakarā ar pārcelšanos uz dzīvi ārpus Latvijas.
Latvijas populārā mūzikas festivāla vēsturē vērojama virkne savdabīgu sakritību, mistiskākā no tām – festivāls nekad nav noticis gados, kas beidzas ar skaitli pieci. “Liepājas dzintars” šogad neskanēs, jo palicis pārāk maz laika tā sagatavošanai. Lēmums pieņemts, apspriežot sagatavošanas darbu norisi ar jubilejas festivāla producentiem, mūzikas kluba “Pablo” īpašniekiem Raivo un Mareku Mediņiem.

Andris Kļaviņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!