• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas skaistums fotogrāfijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2005., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112540

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 14. jūlijā

Vēl šajā numurā

14.07.2005., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas skaistums fotogrāfijās

Latvijas institūts ir sagatavojis četrpadsmit plakātu sēriju, lai radītu pozitīvu vizuālo iespaidu par Latviju. Projekts tika īstenots, sadarbojoties ar Ārlietu ministriju un Tūrisma attīstības valsts aģentūru.

POSTERS_2-10B.PNG (160472 bytes) POSTERS_2-7B.PNG (130788 bytes)

Katrs plakāts ir veltīts vienam tematam: Latvijas simboli, Latvijas vēsture, ainava, jūra, Rīga, Latvijas pilsētas, tradīcijas, reliģija, sports, tūrisms, daba, ekonomika, latviešu ēdieni, kultūra un māksla. Plakātos iekļautās fotogrāfijas ir saturiski bagātas, tās atklāj tautas vērtības, un nelielais skaidrojošais teksts angļu valodā tās papildina. Šo fotogrāfiju autori ir Latvijā pazīstami fotogrāfi, un teksta autors ir Latvijas institūta direktors Ojārs Kalniņš.
Plakāti nav paredzēti publiskošanai, tie prezentācijas nolūkos atradīsies tikai Latvijas Republikas diplomātiskajās pārstāvniecībās ārvalstīs un centrālajās valsts pārvaldes iestādēs. Latvijas institūtā paskaidroja, ka līdzekļu trūkuma dēļ darbu skaits ir ierobežots, tādēļ tie nebūs pieejami visiem interesantiem. Taču pēc pieprasījuma institūts tos sola nosūtīt elektroniskā formātā. Šis pakalpojums būs bezmaksas. Fotogrāfijas var apskatīt Latvijas institūta mājas lapas angļu valodas versijā.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!