• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2005. gada 12. jūlija noteikumi Nr. 505 "Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 28.oktobra noteikumos Nr.597 "Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm formas tērpu un atšķirības zīmju apraksts un apgādes normas"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.07.2005., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112664

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.506

Grozījums Ministru kabineta 2004.gada 23.novembra noteikumos Nr.965 "Izglītības iestāžu reģistrācijas kārtība"

Vēl šajā numurā

15.07.2005., Nr. 111

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 505

Pieņemts: 12.07.2005.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.505

Rīgā 2005.gada 12.jūlijā (prot. Nr.40 15.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 28.oktobra noteikumos Nr.597 “Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm formas tērpu un atšķirības zīmju apraksts un apgādes normas”

Izdoti saskaņā ar likuma “Par policiju” 26.panta piekto daļu un
32.panta pirmo daļu, Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma
45.panta otro daļu un 49.panta trešo daļu, Robežsardzes likuma
40.panta sesto daļu un 42.panta pirmo daļu

 

Izdarīt Ministru kabineta 2003.gada 28.oktobra noteikumos Nr.597 “Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm formas tērpu un atšķirības zīmju apraksts un apgādes normas” (Latvijas Vēstnesis, 2003, 159., 183.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 1.pielikuma 7.punkta vienpadsmito teikumu šādā redakcijā:

“Valsts policijas un Valsts robežsardzes darbinieku virsjakām jostas daļā sānos divas cilpas.”

2.Papildināt 1.pielikuma 8.punktu ar vienpadsmito teikumu šādā redakcijā:

“Valsts robežsardzes darbinieku virsjakām — zīmotne stilizēta burta R veidā.”

3. Izteikt 1.pielikuma 9.punktu šādā redakcijā:

“9.Ūdensnecaurlaidīga auduma puskombinezons ar siltinātu oderi un divām iegrieztām sānu kabatām ar rāvējslēdzēju. Priekšpuse ar rāvējslēdzēju un trim spiedpogām.”

4. Izteikt 1.pielikuma 13.punktu šādā redakcijā:

“13.Valsts robežsardzes darbinieku lauka formas tērpiem — speciāla auduma (kokvilna, poliesters) taisna silueta virskrekls ar vienrindas piecu pogu (diametrs — 20 mm) aizdari pa aizdarsloksni un vienu pogu (diametrs — 14 mm) uz apkakles stāvdaļas, divām uzšūtām krūšu kabatām ar divām pogām (diametrs— 14 mm) katrā pārlokā. Uz plecu vīlēm — uzpleči ar vienu pogu (diametrs — 14 mm). Iešūtas divvīļu garās piedurknes ar elkoņu vietā uzšūtiem pastiprinājumiem no tāda paša auduma. Virs labās krūšu kabatas — uzšuve ar uzvārdu. Valsts robežsardzes Aviācijas dienesta darbiniekiem virs kreisās krūšu kabatas — Valsts robežsardzes Aviācijas dienesta atpazīšanas zīme. Uz kreisās piedurknes Valsts robežsardzes emblēma, uz labās — struktūrvienības emblēma.”

5. Izteikt 1.pielikuma 16.punktu šādā redakcijā:

“16.Valsts robežsardzes darbinieku lauka formas tērpiem — speciāla auduma (kokvilna, poliesters) bikses ar rāvējslēdzēja aizdari. Uz jostas — septiņas cilpas, sānos divi savilktņi. Priekšpusē divas iegrieztas sānu kabatas. Ceļgalu vietā uzšūti pastiprinājumi no tāda paša auduma. Bikšu staru sānu daļā divas uzšūtas kabatas ar pārloku, aizpogājamas ar divām pogām. Mugurpuses labajā pusē viena iegriezta kabata ar pārloku, aizpogājama ar divām pogām. Mugurpusē uzšūts bikšu sēdvietas pastiprinājums no tāda paša auduma. Pie bikšu galiem piešūtas regulējamas cilpas.”

6. Izteikt 1.pielikuma 1.16.apakšnodaļu šādā redakcijā:

1.16. Sieviešu žakete (19. un 19.1 attēls)

19.Pieguļoša silueta pusvilnas auduma žakete ar nobīdīto divu pogu (diametrs — 22 mm) aizdari un četrām apdares pogām (diametrs — 22 mm). Valsts robežsardzes darbinieku žaketēm — puspieguļoša silueta pusvilnas auduma žakete ar nobīdīto divu pogu (diametrs — 22 mm) aizdari un divām apdares pogām (diametrs — 22 mm). Priekšpuse ar četrām iešuvēm un divām iegrieztām sānu kabatām ar pārlokiem. Kreisajā pusē augšā — iegrieztā kabata ar līstīti. Labajā pusē kreisās krūšu kabatas līmenī — uzšuve ar uzvārdu. Mugurpuse ar vīli. Iešūtas divvīļu piedurknes. Uz kreisās piedurknes — dienesta emblēma. Elkoņa vīle beidzas ar šķēlumu un trim apdares pogām (diametrs — 14 mm). Uz plecu vīlēm — uzpleči ar vienu pogu (diametrs — 14 mm) un dienesta pakāpes zīmēm. Iešūta atlokāma apkakle ar atsevišķi piegrieztu stāvdaļu. Apkakles stūros — zīmotne “LV”. Valsts robežsardzes darbinieku formas tērpiem — zīmotne stilizēta burta R veidā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku formas tērpiem uzpleču un apkakles apmales līdz atlokiem apstrādātas ar apmalojumu karmīnsarkanā krāsā. Valsts robežsardzes darbinieku parādes žaketes uzpleču un apkakles apmales līdz atlokiem apstrādātas ar apmalojumu gaiši zaļā krāsā. Valsts policijas darbinieku parādes žaketes uzpleču apmale apstrādāta ar 10 mm platu lentīti dzeltenā krāsā. Uzpleču un apkakles apmales līdz atlokiem, kā arī kabatu pārloki un piedurknes 100 mm no to galiem apstrādātas ar apmalojumu karmīnsarkanā krāsā.”

7. Izteikt 1.pielikuma 1.17.apakšnodaļas nosaukumu šādā redakcijā:

1.17. Sieviešu svārki (20. un 20.1 attēls)”.

8. Papildināt 1.pielikuma 20.punktu ar ceturto teikumu šādā redakcijā:

“Valsts robežsardzes darbinieku svārkiem uz jostas piecas cilpas.”

9. Papildināt 1.pielikuma 22.punktu ar astoto teikumu šādā redakcijā:

“Valsts policijas darbinieku blūzēm priekšpusē zem apkakles iešūtas divas pogas kaklasaites stiprināšanai.”

10. Papildināt 1.pielikuma 23.punktu ar astoto teikumu šādā redakcijā:

“Valsts policijas darbinieku blūzēm priekšpusē zem apkakles iešūtas divas pogas kaklasaites stiprināšanai.”

11. Izteikt 1.pielikuma 29.punktu šādā redakcijā:

“29.Divkārtīgs figurāls kakla apsējs no poliestera auduma karmīnsarkanā krāsā. Gar kakla apsēja taisno malu 2 cm attālumā ar divām taisnām šuvēm katrā malā piešūta 8 mm plata balta ripsa lente. Kakla apsēja garums — 90 cm, platums platākajā vietā — 10 cm.”

12. Izteikt 1.pielikuma 1.31.apakšnodaļu šādā redakcijā:

1.31. Parādes josta (31., 31.1 un 31.2 attēls)

34.Dzeltena auduma lente ar ieaustu apmalojumu un zīmējumu karmīn­sarkanā krāsā, Valsts robežsardzes darbinieku (izņemot peldošo līdzekļu personālu) formas tērpiem — gaiši zaļā krāsā. Valsts robežsardzes peldošo līdzekļu personālam — melna bez zīmējuma un ar iekšpusē apšūtu melnu samtu. Ovāla sprādze no dzeltena metāla ar reljefu simetrisku ozollapu dekoru un mazā Latvijas valsts ģerboņa attēlu. Valsts robežsardzes darbiniekiem — josta papildi­nāta ar divām maksts turētāja piekabināmām lentēm, uz katras lentes divas ovālas sprādzes no dzeltena metāla ar reljefu simetrisku ozollapu dekoru un mazā Latvijas valsts ģerboņa attēlu. Pie vienas no divām maksts turētāja piekabināmām lentēm piestiprināta ķēde ar dzeltena metāla āķīti.”

13. Izteikt 1.pielikuma 37.punktu šādā redakcijā:

“37.Ovālas formas pusvilnas auduma cepure ar nagu. Priekšējā daļā — melna siksniņa, kas galos piestiprināta ar divām pogām. Priekšpuses vidū — kokarde. Valsts policijas darbinieku cepurēm sānsienu pamatnes vīlē — apmalo­jums (2 mm) karmīnsarkanā krāsā. Parādes cepurēm priekšējā daļā — pīta dekoratīvā aukliņa zelta krāsā, kas galos piestiprināta ar divām pogām (diametrs 14 mm).”

14. Izteikt 1.pielikuma 39.punkta pirmo teikumu šādā redakcijā:

“39.Pusvilnas auduma vai filca berete attiecīgajam dienestam atbilstošā formas tērpa krāsā.”

15. Izteikt 1.pielikuma 1.38.apakšnodaļu šādā redakcijā:

1.38. Žokejcepure (39. un 39.1 attēls)

41.Auduma žokejcepure ar pagarinātu nagu un dekoratīvu pogu augšējā daļā. Virs naga — ar divām pogām sānos piestiprināta pīta dekoratīvā aukliņa melnā krāsā. Priekšpuses vidū — kokarde. Valsts robežsardzes darbiniekiem — auduma žokejcepure ar pagarinātu nagu. Priekšpuses vidū — kokarde.”

16. Izteikt 1.pielikuma 42.punkta pirmo teikumu šādā redakcijā:

“Mazliet ieliekta dzeltena metāla vai uz auduma izšūta, vai presēta kokarde ar ozollapu vainagā ietvertu uz priekšu izvirzītu mazā Latvijas valsts ģerboņa attēlu.”

17. Izteikt 1.pielikuma 59.5.apakšpunktu šādā redakcijā:

“59.5.Valsts robežsardzes darbiniekiem uz kreisās piedurknes — emblēma (65.attēls) ar 2 mm platu kontūru dzeltenā krāsā gar malu. Emblēmas augstums— 97 mm, platums platākajā daļā — 75 mm, šaurākajā — 55 mm. Vairoga augšējā daļā — trīs zvaigznes dzeltenā krāsā uz melna fona. Vidusdaļā — valsts robežstabs ar svītrotu dalījumu sarkanā un baltā krāsā (vienādā platumā). Kreisajā pusē robežstabam — sarkana lauva, labajā pusē — sudraba grifs, abi ar ķetnām tur uzslieto robežstabu. Lauvas un grifa mēle — dzeltenā krāsā. Zem lauvas un grifa, kā arī zem valsts robežstaba pamatnes — ozolzaru vītne zaļā krāsā. Apakšējā daļā — sarkanbaltsarkana lente. Uz labās piedurknes struktūrvienības emblēma;”.

18. Izteikt 1.pielikuma 60.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

“Uzšuves garums 100–150 mm, platums — 25 mm.”

19. Izteikt 1.pielikuma 65.punktu šādā redakcijā:

“65.Valsts robežsardzes Aviācijas dienesta darbiniekiem uz formas tērpa (virsjakas, žaketes, parādes žaketes, lauka formas virskrekla, kombinezona) ir Valsts robežsardzes Aviācijas dienesta atpazīšanas zīme (78.attēls) — krāsainas Valsts robežsardzes emblēmas un zeltītu spārnu kombinācija. Zīmes augstums — 24 mm, garums — 86 mm. Zīme izgatavota no dzeltena metāla vai izšūta uz auduma, vai presēta.”

20. Papildināt 1.pielikuma I nodaļu ar 1.52.apakšnodaļu šādā redakcijā:

1.52. Tutenis (90.attēls)

68.1Tutenis ar tērauda asmeni un maksti. Tuteņa spals un maksts apkalta ar izgreznojumiem no dzeltena metāla (bronza). Tuteņa garums — 362 mm, platums 18 + 2 mm, maksts garums 256 mm, platums 24 + 2 mm.”

21. Aizstāt 2.pielikuma 8.attēlu ar šādu attēlu:

 

“Ziemas bikses (puskombinezons)

01.PNG (35020 bytes)

8.attēls”.

22. Aizstāt 2.pielikuma 12.attēlu ar šādu attēlu:

“Valsts robežsardzes lauka formas tērpa vīriešu virskrekls

02.PNG (78385 bytes)

12.attēls”.

23. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 19.1 attēlu:

“Valsts robežsardzes sieviešu žakete

03.PNG (65165 bytes)

19.1 attēls”.

24. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 20.1attēlu:

“Valsts robežsardzes sieviešu svārki

04.PNG (17921 bytes)

20.1 attēls”.

25. Aizstāt 2.pielikuma 29.attēlu ar šādu attēlu:

“Sieviešu kakla apsējs

05.PNG (6985 bytes)

29.attēls”.

26. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 31.1 un 31.2 attēlu:

“Valsts robežsardzes darbinieku (izņemot peldošo līdzekļu personālu) parādes josta

06.PNG (79831 bytes)

31.1 attēls

Valsts robežsardzes peldošo līdzekļu personāla parādes josta

07.PNG (106371 bytes)

31.2 attēls”.

27. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 35.1 attēlu:

“Valsts policijas sieviešu parādes vasaras cepure

08.PNG (26739 bytes)

35.1 attēls”.

28. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 39.1 attēlu:

“Valsts robežsardzes žokejcepure

10.PNG (34499 bytes)

39.1 attēls”.

29. Aizstāt 2.pielikuma 65.attēlu ar šādu attēlu:

”Valsts robežsardzes darbinieku emblēma

09.PNG (61309 bytes)

65.attēls”.

30. Papildināt 2.pielikumu ar šādu 90.attēlu:

“Tutenis

11.PNG (16465 bytes)

90.attēls”.

31. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 2.punktu šādā redakcijā:

“2.

Žokejcepure

1 gab.

2

1, 5, 16”

32.Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. un 13.punktu šādā redakcijā:

“6.

Ziemas cepure ar nagu

1 gab.

3

16

7.

Ziemas virsjaka

1 gab.

3

3, 16

8.

Ziemas bikses (puskombinezons)

1 gab.

3

4, 16

9.

Vasaras mētelis (vīr., siev.)

1 gab.

5

5

10.

Virsjaka vai virskrekls (vīr., siev.)

1 gab.

1,5

6, 14

11.

Kombinētās bikses

1 gab.

1,5

7

12.

Pulovers

1 gab.

4

5, 16

13.

Žakete (vīr., siev.)

1 gab.

3

8”

33. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 15., 16., 17., 18., 19. un 20.punktu šādā redakcijā:

“15.

Parādes žakete (vīr., siev.)

1 gab.

5

5

16.

Parādes bikses, svārki (siev.)

1 gab.

5

5

17.

Parādes cepure (vīr., siev.)

1 gab.

5

5

18.

Svārki (siev.)

1 gab.

2

9

19.

Ikdienas krekls (blūze)

3 gab.

2

10, 13

20.

Balts krekls (blūze)

1 gab.

2

10”

34. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 23., 24. un 25.punktu šādā redakcijā:

“23.

Vasaras zābaki

1 pāris

3

11

24.

Ziemas zābaki

1 pāris

3

11

25.

Zābaki (siev.)

1 pāris

2

11”

35. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 31.punktu šādā redakcijā:

“31.

Siksna (ieroču josta)

1 gab.

6

12”

36. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 38.punktu šādā redakcijā:

“38.

Vasaras formas tērps

1 komplekts

2

5, 15, 16”

37.Papildināt 3.pielikuma I sadaļas 3.piezīmi ar otro teikumu šādā redakcijā:

“Īso ziemas virsjaku izsniedz ceļu policijas darbiniekiem.”

38. Izteikt 3.pielikuma I sadaļas 4.piezīmi šādā redakcijā:

“4. Izsniedz Kārtības policijas darbiniekiem.”

39. Papildināt 3.pielikuma I sadaļu ar 16.piezīmi šādā redakcijā:

“16. Vīriešiem un sievietēm izsniedz vienādus priekšmetus.”

40. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 1.punktu šādā redakcijā:

“1.

Žokejcepure

1 gab.

2

1, 11, 15”

41. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 5., 6., 7., 8. un 9.punktu šādā redakcijā:

“5.

Ziemas cepure ar nagu

1 gab.

3

15

6.

Ziemas virsjaka

1 gab.

3

3, 15

7.

Ziemas bikses (puskombinezons)

1 gab.

3

4, 15

8.

Virsjaka vai virskrekls (vīr., siev.)

1 gab.

1,5

5, 12

9.

Kombinētās bikses

1 gab.

1,5

6”

42.Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 12., 13., 14. un 15.punktu šādā redakcijā:

“12.

Svārki (siev.)

1 gab.

2

7

13.

Pulovers

1 gab.

3

11, 15

14.

Ikdienas krekls (blūze)

3 gab.

2

8

15.

Balts krekls (blūze)

1 gab.

2

8”

43. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 17.punktu šādā redakcijā:

“17.

Vasaras zābaki

1 pāris

2

9”

44. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 19.punktu šādā redakcijā:

“19.

Zābaki (siev.)

1 pāris

2

9”

45. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 25. un 26.punktu šādā redakcijā:

“25.

Siksna (ieroču josta)

1 gab.

5

10

26.

Bikšu siksna

1 gab.

2”

46. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 31. un 32.punktu šādā redakcijā:

“31.

Lauka formas tērps

1 komplekts

1

11, 13, 15

32.

Vasaras formas tērps

1 komplekts

2

11, 14, 15”

47. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 3.piezīmes otro teikumu šādā redakcijā:

“Īso ziemas virsjaku izsniedz kārtībniekiem — autovadītājiem un ceļu policijas darbiniekiem.”

48. Izteikt 3.pielikuma II sadaļas 4.piezīmi šādā redakcijā:

“4. Izsniedz Kārtības policijas darbiniekiem.”

49. Papildināt 3.pielikuma II sadaļu ar 15.piezīmi šādā redakcijā:

“15. Vīriešiem un sievietēm izsniedz vienādus priekšmetus.”

50. Svītrot 3.pielikuma IV sadaļas 2.2.apakš­punktu.

51. Papildināt 3.pielikuma IV sadaļu ar 5.nodaļu šādā redakcijā:

5. Kārtības policijas darbiniekiem

5.1.

Veste no gaismu atstarojoša materiāla

1 gab.

1

5”

52. Izteikt 6.pielikuma I sadaļas 2.punktu šādā redakcijā:

“2.

Berete vai žokejcepure

1 gab.

3

5

1”

53. Izteikt 6.pielikuma I sadaļas 5.punktu šādā redakcijā:

“5.

Ziemas virsjaka

1 gab.

3

4

11”

54. Izteikt 6.pielikuma I sadaļas 8.punktu šādā redakcijā:

“8.

Bikses (vīr.)

1 gab.

1

1,5

11”

55.Izteikt 6.pielikuma I sadaļas 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19. un 20.punktu šādā redakcijā:

“10.

Virsjaka (vīr., siev.)

1 gab.

3

3,5

11

11.

Lauka formas tērps (virskrekls, bikses)

1 kompl.

2

3

4

1

12.

Pulovers

1 gab.

3

13.

Ikdienas krekls (blūze)

3 gab.

2

4

14.

Balts krekls (blūze)

1 gab.

2

12

15.

Kaklasaite

2 gab.

2

16.

Kaklasaites saspraude

1 gab.

4

17.

Kakla apsējs (siev.)

2 gab.

2

18.

Kakla apsēja saspraude

1 gab.

4

19.

Saišu vasaras zābaki

1 pāris

4

5,6

6

1,5

20.

Saišu ziemas zābaki

1 pāris

4

5,6

6

1,5”

56.Papildināt 6.pielikuma I sadaļu ar 40., 41., 42. un 43.punktu šādā redakcijā:

“40.

Gumijas zābaki ar silto oderi

1 pāris

3

11

41.

Īsā ziemas virsjaka un ziemas bikses (puskombinezons)

1 kompl.

3

11”

42.

Parādes josta

1 gab.

10

43.

Tutenis

1 gab.

beztermiņa

57. Izteikt 6.pielikuma I sadaļas 3.piezīmi šādā redakcijā:

“3.Teritoriālo pārvalžu virsniekiem lauka formas tērpa (virskrekls, bikses) lietošanas ilgums ir trīs gadi.”

58. Papildināt 6.pielikuma I sadaļu ar 11. un 12.piezīmi šādā redakcijā:

“11.Robežsargiem, kuri dienestu veic robežkontroles punktos un nodaļās uz “zaļās robežas”.

12.Pēc saņēmēja vēlēšanās izsniedz kreklus (blūzes) ar garām vai īsām piedurknēm.”

59. Izteikt 6.pielikuma II sadaļas 1.punktu šādā redakcijā:

“1.

Berete vai žokejcepure

1 gab.

2”

60. Izteikt 6.pielikuma II sadaļas 4. un 5.punktu šādā redakcijā:

“4.

Ziemas virsjaka

1 gab.

3

4

9

5.

Bikses (vīr.)

1 gab.

1

1,5

9”

61. Izteikt 6.pielikuma II sadaļas 7.punktu šādā redakcijā:

“7.

Virsjaka (vīr., siev.)

1 gab.

2

1

3

9”

62.Izteikt 6.pielikuma II sadaļas 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17. un 18.punktu šādā redakcijā:

“9.

Lauka formas tērps (virskrekls, bikses)

2 kompl.

1,5

3

2,9

10.

Pulovers

1 gab.

11.

Ikdienas krekls (blūze)

3 gab.

2

3

12.

Balts krekls (blūze)

1 gab.

2

8”

13.

Kaklasaite

2 gab.

2

14.

Kaklasaites saspraude

1 gab.

4

15.

Kakla apsējs (siev.)

2 gab.

2

16.

Kakla apsēja saspraude

1 gab.

4

17.

Saišu vasaras zābaki

1 pāris

3

18.

Saišu ziemas zābaki

1 pāris

3

63. Papildināt 6.pielikuma II sadaļu ar 39.punktu šādā redakcijā:

“39.

Īsā ziemas virsjaka un ziemas bikses (puskombinezons)

1 kompl.

3

9”

64. Papildināt 6.pielikuma II sadaļu ar 8. un 9.piezīmi šādā redakcijā:

“8.Pēc saņēmēja vēlēšanās izsniedz kreklus (blūzes) ar garām vai īsām piedurknēm.

9.Robežsargiem, kuri dienestu veic robežkontroles punktos un nodaļās uz “zaļās robežas”.”

65. Izteikt 6.pielikuma III sadaļas 2.nodaļu šādā redakcijā:

2. Gultas piederumi un veļa**

2.1

Spalvu spilvens

1 gab.

4

2.2.

Spilvendrāna

2 gab.

1

2.3.

Palags

1 gab.

1

2.4.

Matracis

1 gab.

4

2.5.

Pusvilnas sega

1 gab.

4

2.6.

Dvielis

2 gab.

1

2.7.

Virsvalks (segas pārvalks)

1 gab.

1”

66. Izteikt 6.pielikuma VIII sadaļas 3.nodaļu šādā redakcijā:

3. Speciālais inventārs un aizsargierīces

3.1.

Aizsargcepure (ķivere) ar radioaustiņām un mikrofonu

1 gab.

5

3.2.

Kartes turētājs (planšete)

1 gab.

5

3.3.

Ceļgala planšete

1 gab.

5

3.4.

Kombinētais nazis

1 gab.

5

3.5.

Portfelis

1 gab.

5”

Ministru prezidents A.Kalvītis

Iekšlietu ministra vietā —
satiksmes ministrs A.Šlesers

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!