• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ukrainas vēstnieka atvadu vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2005., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vienoti Eiropai

Vēl šajā numurā

19.07.2005., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ukrainas vēstnieka atvadu vizīti

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 18.jūlijā, Jūrmalas rezidencē atvadījās no Ukrainas vēstnieka Latvijā Mirona Jankiva. Ukrainas vēstnieks pateicās prezidentei par saprotošo attieksmi un ieinteresētību Ukrainas liktenī, kā arī labo gribu un konstruktīvo atbalstu, nododot Ukrainai pieredzi, ko Latvija guvusi sarunās par iestāšanos Eiropas Savienībā (ES) un NATO.
Vēstnieks novērtēja Latvijas balsi Baltijas reģionā un dažādās Eiropas un reģiona organizācijās, atzīmējot sadarbības iespējas ar Ukrainu Melnās jūras reģiona valstu organizāciju ietvarā. M.Jankivs pauda gandarījumu par diviem uzņēmējdarbības forumiem, kas notikuši Rīgā un Kijevā, cerot, ka tie kļūs par tradicionāliem.
Abas puses bija vienisprātis, ka Latvija sāk jaunu fāzi savā attīstībā pēc gada pilntiesīgas dalības ES un NATO un arī Ukrainai ir jauns, dinamiskas attīstības posms.
Atzīmējot, ka Latvijas prezidente guvusi Ukrainas tautas atzinību, piedaloties Ukrainas prezidenta V.Juščenko inaugurācijas svinībās, vēstnieks atkārtoja ielūgumu prezidentei vizītē apmeklēt Ukrainu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!