• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Mičiganas pavalsts armijas Nacionālās gvardes komandiera vietnieka vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2005., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112803

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par papildu drošības pasākumiem Francijā

Vēl šajā numurā

19.07.2005., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Mičiganas pavalsts armijas Nacionālās gvardes komandiera vietnieka vizīti Latvijā

Vakar, 18.jūlijā, vairāku dienu darba vīzītē Latvijā ieradās ASV Mičiganas pavalsts armijas Nacionālās gvardes (NG) komandiera vietnieks brigādes ģenerālis Roberts Teilors.
Tiekoties ar brigādes ģenerāli R.Teiloru, aizsardzības ministrs Einars Repše izteica gandarījumu par ilgstošo sadarbību starp NG un Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS), īpaši atzīmējot jau vairāk nekā desmit gadus ilgstošo sadarbību ar Zemessardzi. Ministrs norādīja, ka mūsu karavīri plecu pie pleca sadarbojas un nodrošina demokrātisko procesu veidošanu Irākā. Brigādes ģenerālis R.Teilors atzina, ka NBS un NG sadarbība ir cieša un tā tiks turpināta.
Tikšanās laikā ar NBS komandiera pienākumu izpildītāju ģenerāli Juri Kiukucānu ģenerālis apliecināja, ka, apmeklējot mācības “Summer Shield 2005” Ādažos, viņš esot pārliecinājies par mācību veiksmīgo norisi, karavīru motivāciju pienākumu pildīšanai, kā arī militārās bāzes infrastruktūras uzlabošanos.

Nacionālo bruņoto spēku preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!