• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 19. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2005., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112819

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kontrole brīdina par viltvāržiem

Vēl šajā numurā

19.07.2005., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 19. jūlijā

Notiek Austrijas vēstnieka Latvijā Vernfrīda Koflera un Polijas vēstnieka Latvijā Tadeuša Fišbaha atvadu vizīte pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša.

Rēzeknes Biznesa centra lielajā zālē Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko semināru, lai informētu par Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu apgūšanas iespējām Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atklātajā projektu konkursā “Kultūras un vēstures mantojuma efektīva izmantošana tūrisma attīstībā”.

No 19. līdz 21.jūlijam Rīgā notiek Aizsardzības ministrijas (AM) un Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku organizētais starptautiskais jūras vides aizsardzības jautājumiem veltīts seminārs, kura galvenā tēma ir vides aizsardzības prasību ievērošana uz militārajiem kuģiem un infrastruktūras objektos. Semināra dalībniekus uzrunā AM valsts sekretāra padomniece vides jautājumos Ilona Ekmane, Jūras spēku (JS) komandieris komandkapteinis Aleksandrs Pavlovičs un JS Krasta apsardzes dienesta priekšnieks jūras kapteinis Hermanis Černovs.

Viesnīcas “Hotel Jūrmala SPA” konferenču centrā notiek konference “Neko par mums bez mums”, kurā cilvēku ar invaliditāti nevalstiskās organizācijas un Latvijas pašvaldību vadītāji tiek iepazīstināti ar projekta “Zaļā gaisma iespējām” pieredzi, lai tā kalpotu citiem par paraugu, kā veidot abpusēji izdevīgu sadarbību.

Bauskā turpinās Latvijas Pašvaldību mācību centra seminārs Bauskas, Jelgavas un Dobeles rajona pašvaldību darbiniekiem par vardarbību ģimenē, tās atpazīšanu un palīdzības iespējām.

Briselē notiek Eiropas Savienības Vispārējo lietu un ārējo attiecību ministru padomes sēde.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!