• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kontrole brīdina par viltvāržiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.07.2005., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112823

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vasarā visvairāk pusaudžu strādā tirdzniecībā

Vēl šajā numurā

19.07.2005., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kontrole brīdina par viltvāržiem

Valsts kontrole (VK) aicina uzmanīties no viltvāržiem, kuri, uzdodamies par tās darbiniekiem, privātpersonām sola atrisināt nodokļu jautājumus.

Pagājušajā nedēļā VK vairāki iedzīvotāji sūdzējušies, ka pie viņu dzīvokļu durvīm zvanījušas personas, kas uzdodas par VK darbiniekiem, brīdina valsts kontrolieres padomniece Līva Ulmane.
Šie cilvēki sacījuši, ka ir VK darbinieki, apgalvojuši, ka konkrētajam iedzīvotājam ir izveidojusies nodokļu pārmaksa, un piedāvājuši palīdzību pārmaksāto naudu atgūt. Iedzīvotāji paši atpazinuši krāpniekus.
L.Ulmane atgādina, ka ikvienam VK darbiniekam ir izsniegta dienesta apliecība un viņš darbojas saskaņā ar VK apstiprinātu revīzijas uzdevumu, kas tapis saskaņā ar revīzijas darba plānu.
Revīzijas uzdevumā norādīta revidējamā vienība, revīzijas noteikšanas datums, lietas numurs, revīzijas veids un joma, kā arī revīzijas vadītāja, revidentu darba grupas locekļu vārdi, uzvārdi un amata nosaukumi.
VK pārbauda valsts un pašvaldības budžetu līdzekļu ieņēmumus un izdevumus, Eiropas Savienības un citu starptautisko organizāciju vai institūciju līdzekļu izlietošanu, kuri iekļauti valsts budžetā vai pašvaldību budžetos, kā arī rīcību ar valsts un pašvaldību mantu.

Uzziņai:

Ja radušās šaubas par personām, kas uzdodas par Valsts kontroles darbiniekiem, jāsazinās ar VK pa tālruni 7017500.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!