• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Austrijas vēstnieka iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2005., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112900

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra tikšanos ar ANO ģenerālsekretāra vietnieku

Vēl šajā numurā

20.07.2005., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Austrijas vēstnieka iepazīšanās vizīti

Vakar, 19.jūlijā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Austrijas Republikas jauno vēstnieku Latvijā Vernfrīdu Kofleru.
Tikšanās laikā Ministru prezidents apsveica vēstnieku ar darba uzsākšanu Latvijā un pauda pārliecību, ka Latvijas un Austrijas attiecības arī turpmāk būs tikpat labas, dinamiskas un konstruktīvas. A.Kalvītis izteica cerību, ka V.Koflers veicinās vēl ciešāku un daudzpusīgāku kontaktu veidošanu starp abām valstīm.
Puses pārrunāja Latvijas un Austrijas divpusējās attiecības un sadarbību ekonomikā, lauksaimniecībā un kultūrā, īpašu uzmanību veltot Eiropas Savienības (ES) aktuālajiem jautājumiem: sarunām par jauno ES finanšu perspektīvu, Eiropas konstitūcijas ratifikācijas gaitu un tuvojošos Austrijas prezidentūru ES Padomē, kuru tā pārņems no Apvienotās Karalistes 2006.gada 1.janvārī. A.Kalvītis novēlēja V.Kofleram panākumus atbildīgajā vēstnieka darbā un pauda cerību par sekmīgu sadarbību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!