• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 20. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2005., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112916

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Topošie studenti varēs sekot līdzi konkursam

Vēl šajā numurā

20.07.2005., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 20. jūlijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis dodas darba vizītē uz Horvātiju.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa un valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis tiekas ar Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvjiem.

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre vizītes laikā tiekas ar Krāslavas rajona pašvaldību vadītājiem, kā arī apmeklē Krāslavas rajona centrālo slimnīcu un Krāslavas sausā piena rūpnīcu. Vizītes gaitā kopā ar Latvijas Bērnu fonda prezidentu, Zaļo un Zemnieku savienības Saeimas frakcijas deputātu Andri Bērziņu Saeimas priekšsēdētāja apmeklē arī bērnu invalīdu nometni.

Ukrainas vēstnieka Latvijā Mirona Jankiva atvadu vizīte pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša.

Notiek Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes sēde, kurā piedalās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze. Ministrs atbild uz lauksaimnieku iesniegtajiem jautājumiem.

Kuldīgas rajona padomes telpās Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko semināru, lai informētu par Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļu apgūšanas iespējām Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atklātajā projektu konkursā “Kultūras un vēstures mantojuma efektīva izmantošana tūrisma attīstībā”.

Eiropas Savienības informācijas aģentūrā notiek konference “Latvija Eiropā – mēs piedalāmies!”.

Valmieras rajona Burtniekos Latvijas Bibliotekāru biedrības Vidzemes nodaļas valde, Burtnieku un Valmieras bibliotēkas aicina bibliotekārus no septiņiem rajoniem uz saietu – konferenci “Bibliotēka izglītībai, informācijai, izklaidei”.

Beidzas Igaunijā notiekošās 3. Baltijas karavīru sporta spēles, kurās piedalās vairāk nekā 70 Nacionālo bruņoto spēku karavīru un jaunsargu.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!