• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.2005., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/112995

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

IKP pieaugums un inflācija - augstākie rādītāji Eiropas Savienībā

Vēl šajā numurā

21.07.2005., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21. jūlijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis atrodas vizītē Horvātijā, kur pārrunā divpusējo sadarbību ar Horvātijas amatpersonām, kā arī Eiropas Savienības un NATO integrācijas jautājumus, paraksta līgumu par sadarbību tūrisma jomā un atklāj Latvijas goda konsulātu Zagrebā.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa piedalās tiesnešu disciplinārkolēģijas sēdē.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols apmeklē uzņēmumus “Exigen”, “Brīvais vilnis” un “Varis Toys”, konkursa “Latvijas eksportspējīgākais produkts 2004” ietvaros.

Zemkopības ministrijā notiek Mežu konsultatīvās padomes sēde, ko vada zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis tiekas ar Lietuvas Tieslietu ministrijas delegācijas pārstāvjiem, lai informētu par Latvijas Tieslietu ministrijas prioritātēm un galvenajiem uzdevumiem katrā politikas sektorā.

Valmierā Ziemeļaustrumu Latvijas Mutes veselības centram tiek piešķirts bērnam draudzīga uzņēmuma statuss. Pasākumā piedalās arī Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš.

Jūrmalā Sociālās integrācijas centra telpās labklājības ministre Dagnija Staķe piedalās centra rīkotajā seminārā, lai uzrunātu EQUAL projekta “Invalīdu nodarbinātības veicināšana” nacionālos sadarbības un starptautiskās sadarbības projekta “WorkabiliTy” partnerus.

Pasaules Bankas pārstāvniecības Latvijā konferenču zālē notiek Pasaules Bankas ceturkšņa ziņojuma par ekonomisko attīstību astoņās Eiropas Savienības jaunajās dalībvalstīs prezentācija, kuru ar videokonferences palīdzību vada Pasaules Bankas reģionālais ekonomists Tomass Laursens.

Latviju apmeklē ANO Attīstības programmas Eiropas un Neatkarīgo valstu savienības biroja direktors un ANO ģenerālsekretāra vietnieks Kalmans Mižē.

Valmieras rajona Burtniekos Latvijas Bibliotekāru biedrības Vidzemes nodaļas valde, Burtnieku un Valmieras bibliotēka pulcina bibliotekārus no septiņiem rajoniem uz saietu – konferenci “Bibliotēka izglītībai, informācijai, izklaidei”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!