• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 22. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.07.2005., Nr. 115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēlēšanas Rēzeknē bez pašu izstrādātiem tiesību aktiem

Vēl šajā numurā

22.07.2005., Nr. 115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 22. jūlijā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis atrodas vizītē Horvātijā, kur ar Horvātijas amatpersonām pārrunā divpusējo sadarbību, kā arī Eiropas Savienības (ES) un NATO integrācijas jautājumus, paraksta līgumu par sadarbību tūrismā un atklāj Latvijas goda konsulātu Zagrebā.

Viļānu vidusskolā notiek Zemkopības ministrijas reģionālā lauksaimniecības konference “Latvijas lauki Eiropā”, kuru ar runu atklāj zemkopības ministrs Mārtiņš Roze.

Dagdā 4. grāmatu svētku ietvaros notiek diskusija ar iedzīvotājiem “Kāda tiesu vara mums ir vajadzīga?”. Tajā piedalās arī tieslietu ministre Solvita Āboltiņa.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” Ekonomikas ministrija un SIA “Latvijas Garantiju aģentūra” rīko semināru “Riska kapitāla finansējums maziem un vidējiem uzņēmumiem”, kurā riska kapitāla nozares pārstāvji, potenciālie investori un citas ieinteresētās personas tiek iepazīstinātas ar riska kapitāla fondu vadības kompāniju atlases nosacījumiem un fondu darbības principiem. Seminārā piedalās ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.

Lietuvas Tieslietu ministrijas pārstāvji tiekas ar Valsts probācijas dienesta pārvaldes un Ieslodzījuma vietu pārvaldes pārstāvjiem, lai pārrunātu Latvijā ieviesto probācijas sistēmu, abu valstu cietumu administrēšanas jautājumus, kā arī Latvijas cietumu attīstības koncepciju.

Viesnīcā “Skanste” Latvijas Jaunatnes padome rīko konferenci “Jauniešu neformālā izglītība Latvijā – projekta laikā padarītais un iegūtais”.

ANO Attīstības programmas Eiropas un Neatkarīgo valstu savienības biroja direktors un ANO ģenerālsekretāra vietnieks Kalmans Mižē apmeklē Latgali, lai iepazītos ar Latvijas reģionu attīstības jautājumiem.

Cēsu pilsētas domē, Viduslaiku svētku ietvaros, risinās starptautiska konference “Kultūras produktu mārketinga loma pilsētas tēla pozicionēšanā”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!