• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursu par Ministru kabineta portāla pilnveidošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113171

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2005.gada 21.jūlija sanāksmē

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par konkursu par Ministru kabineta portāla pilnveidošanu

Iepirkuma procedūra par Ministru kabineta portāla uzlabošanu un pilnveidošanu izbeigta, neizvēloties nevienu no diviem iesniegtajiem piedāvājumiem. Abu pretendentu – “RIX Technologies” un “Datorikas institūts DIVI” – piedāvājumi neatbilda nolikuma prasībām un izmaksas pārsniedza pasūtītāja finansiālās iespējas.
Konkursa komisija konstatēja, ka “RIX Technologies” neatbilda prasībai par kompānijas apgrozījuma apjomu – nolikums paredzēja, ka pretendenta pēdējo trīs gadu vidējam apgrozījumam trīskārt jāpārsniedz piedāvātā līgumcena. Savukārt “Datorikas institūts DIVI” piedāvājumu bija gatavs realizēt 170 dienās nolikumā prasīto 150 dienu laikā.
Abu pretendentu piedāvājumu līgumcenas pārsniedza konkursa rīkotāju finansiālās iespējas. “RIX Technologies” cena bija 118 490 lati bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), bet “Datorikas institūta DIVI” – 57 720 lati bez PVN.
Jau ziņots, ka 13.jūnijā Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariāts izsludināja atklātu konkursu par valdības mājaslapas uzlabošanas tehnisko risinājumu, lai izveidotu funkcionāli pilnvērtīgāku, interaktīvāku un lietotājiem draudzīgāku portāla vidi. Mājaslapas uzlabošana ir viens no ERAF nacionālās programmas “E-pārvaldes portfelis” komponentiem. Tās realizāciju paredzēts līdzfinansēt no ERAF līdzekļiem.
Līdz jūlija beigām konkursa komisija pieņems lēmumu par turpmāko rīcību – jauna konkursa izsludināšanu vai sarunu procedūras veikšanu ar pašreizējās mājaslapas izstrādātājiem par atsevišķu uzlabojumu veikšanu.

Ieva Aile, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!