• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par centralizētā auto nomas konkursa uzvarētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113172

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konkursu par Ministru kabineta portāla pilnveidošanu

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par centralizētā auto nomas konkursa uzvarētāju

Iepirkuma komisija par centralizētā dienesta auto nomas konkursa uzvarētāju atzinusi SIA “Baltijas Autolīzings”. Kompānijas piedāvājums atzīts par labāko visās 13 automobiļu grupās. Kopējā līgumcena par 367 automašīnu nomu uz 36 mēnešiem ir 2,07 miljoni latu. Paziņojums par lēmuma pieņemšanu 21.jūlijā nosūtīts Iepirkumu uzraudzības birojam.
Saskaņā ar konkursa rezultātiem 48 valsts institūcijas nomās Renault, VAZ, Audi, Ford un Volkswagen marku automašīnas. Precīzāks sadalījums pa markām, modeļiem un automašīnu skaits: Renault Laguna – 22 automašīnas, Renault Megane – 61, Renault Kangoo – 28, Renault Trafic – 15, Renault Grand Scenic – 11, Renault Clio – 50, VAZ 21214 NIVA – 46, Audi A6 – 8, Ford Mondeo – 9, Ford Focus – 115 un Volkswagen T5 Shuttle – 2 automašīnas.
Jau ziņots, ka konkursam piedāvājumus iesniedza divi pretendenti. Otrs piedāvājums neatbilda pretendentu atlases prasībām, jo netika iesniegti parakstīti atlases dokumenti. Kā norāda konkursa komisija, dokumentiem bez paraksta nav juridiska spēka, tādēļ piedāvājums uzskatāms par neiesniegtu.
Konkursa laikā tika saņemta SIA “Transporent” sūdzība par konkursa nolikumu, bet 18.jūlijā šo sūdzību iesniedzēji atsauca.
Konkursu vērtēja valdības izveidota komisija, kuras sastāvā bija vairāku valsts pārvaldes institūciju un Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvji. Centralizētu auto konkursu organizēšanu jau sesto gadu nodrošina Valsts kanceleja. Pēdējos trīs gadus valsts iestādes atteikušās no automašīnu iegādes, par veiksmīgāku un lietderīgāku atzīstot auto nomu dienesta vajadzībām.

Ieva Aile, Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!