• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2001. gada 19. decembra rīkojums Nr. 4-konf. "Par šķīrējtiesas procesu ar akciju sabiedrību "Latvijas gāze"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas domes noteikumi Nr.2

Par ūdens patēriņa starpības sadali un samaksas kārtību daudzdzīvokļu mājā, ko apsaimnieko pašvaldības sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 4-konf.

Pieņemts: 19.12.2001.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.4-konf.

Rīgā 2001.gada 19.decembrī (prot. Nr.61 44.§)

Par šķīrējtiesas procesu ar akciju sabiedrību “Latvijas gāze”

 

1.(K) Lai nodrošinātu Latvijas puses interešu pārstāvniecību Starptau­tiskajā arbitrāžas tiesā akciju sabiedrības “Latvijas gāze” prasībā pret Latvijas Republiku, uzdot Privatizācijas aģentūrai noslēgt ar advokātu biroju līgumu saskaņā ar Minis­tru kabineta 2001.gada 6.novembra sēdē (prot. Nr.54 48.§) izskatītajiem līguma projekta nosacījumiem.

2.(K) Noteikt, ka izdevumus par advokāta pakalpojumiem sedz no valsts īpašuma privatizācijā iegūtajiem ieņēmumiem 35900 (trīsdesmit pieci tūkstoši deviņi simti) latu apmērā.

3.(K) Noteikt, ka par advokāta pakalpojumiem samaksā atbilstoši līgumā minētajiem pakalpojumu izcenojumiem un iesniegtajiem rēķiniem, kuriem pievienoti maksājumu attaisnojošie dokumenti. Privatizācijas aģentūra samaksu veic pēc advokāta sniegto pakalpojumu ikreizējas izskatīšanas ar tieslietu ministres I.Labuckas rīkojumu izveidotā darba grupā Ministru kabineta pozīcijas izstrādei valsts akciju sabiedrības “Latvijas gāze” prasībai Starptautiskajā arbitrāžas tiesā.

Ministru prezidents A.Bērziņš

Ekonomikas ministrs A.Kalvītis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!