• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apmeklējot Krāslavas novadu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2005., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113229

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Interesējoties par Dienvidu tilta un Saulkrastu apvedceļa izbūvi

Vēl šajā numurā

26.07.2005., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apmeklējot Krāslavas novadu

Šā gada 19. un 20.jūlijā Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre apmeklēja Krāslavas novadu.
Vispirms Saeimas priekšsēdētāju uzņēma Krāslavas novada vadība, iepazīstinot ar novada aktualitātēm. Tika pārrunāti jautājumi, kas skar ceļu un dažādu infrastruktūras objektu sakārtošanu un iespējas palielināt finansējumu šim mērķim, uz ko vizītes gaitā uzmanību vērsa daudzu pašvaldību vadītāji.
Viesojoties Robežnieku pagastā, I.Ūdre tika informēta par dažādiem projektiem, kurus attiecīgajās valsts institūcijās iesnieguši pagasta ļaudis un apmeklēja Robežnieku pamatskolu, kas sagatavojusi projektu riska grupas bērnu krīzes centra remontam un aprīkojumam. Saeimas priekšsēdētāja apskatīja arī pagasta Skuķu aprūpes centru, kam nepieciešami līdzekļi jauna korpusa izbūvei un pakalpojumu pilnveidošanai.
Saeimas priekšsēdētāja varēja novērtēt zemnieku saimniecību “Viesturi”, “Ornija” un “Ezerkalns” īpašnieku paveikto, labiekārtojot un attīstot savas saimniecības.
I.Ūdre apmeklēja arī Krāslavas rajona centrālo slimnīcu un Krāslavas sausā piena rūpnīcu. Aulejas pagastā viņa vēroja pagasta dievnama rekonstrukcijas darbus.
Vizītes noslēgumā kopā ar Bērnu fonda prezidentu, Zaļo un Zemnieku savienības Saeimas frakcijas deputātu Andri Bērziņu Saeimas priekšsēdētāja viesojās pie bērnu invalīdu nometnes dalībniekiem. Nometne, kuru organizē Latvijas Bērnu fonds sadarbībā ar Vides aizsardzības fondu, atrodas Aizkraukles rajonā, un tajā piedalās bērni invalīdi no visas Latvijas. Dziedot dziesmas un apdāvinot cits citu, I.Ūdre kopā ar bērniem un audzinātājiem izbaudīja nometnes jauko gaisotni. Saeimas priekšsēdētāja tika iepazīstināta arī ar nometnes dienas kārtību un nākotnes iecerēm.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!