• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Lisabonas stratēģijas uzraudzības padomes sastāvu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2005., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113727

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Precizējot iepriekš publicēto

Vēl šajā numurā

03.08.2005., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Lisabonas stratēģijas uzraudzības padomes sastāvu

Otrdien, 2.augustā, Ministru kabinets (MK) apstiprināja Ekonomikas ministrijas sagatavoto MK noteikumu projektu “Par Lisabonas stratēģijas uzraudzības padomes nolikumu”. MK noteikumu projektā noteikts Lisabonas stratēģijas uzraudzības padomes (Padome) sastāvs, un par tās priekšsēdētāju iecelts ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš.
Padomes sastāvā ar balsošanas tiesībām būs arī ārlietu ministrs, finanšu ministrs, izglītības un zinātnes ministrs, labklājības ministrs, reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs, satiksmes ministrs, vides ministrs, īpašu uzdevumu ministrs elektroniskās pārvaldes lietās, kultūras ministrs, zemkopības ministrs, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājs, Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs, Tautsaimniecības padomes priekšsēdētājs un Mazo un vidējo uzņēmumu un amatniecības padomes priekšsēdētājs.
Latvijas Bankas prezidents, Ministru prezidenta un ministru padomnieki, ministriju valsts sekretāri vai viņu vietnieki, Valsts kancelejas pārstāvji un citas padomes priekšsēdētāja vai padomes locekļu uzaicinātas personas varēs piedalīties padomes sēdēs ar padomdevēja tiesībām.
Ekonomikas ministrijas izstrādātais MK noteikumu projekts nosaka padomes funkcijas, uzdevumus un tiesības, sēdes sasaukšanas, sagatavošanas un norises kārtību.
Padomes galvenie uzdevumi būs koordinēt Latvijas nacionālās Lisabonas programmas izstrādi, iesaistot procesā valsts institūcijas, Saeimu, pašvaldības un sociālos partnerus, kā arī uzraudzīt Latvijas nacionālās Lisabonas programmas izpildes gaitu un informēt sabiedrību par Latvijas nacionālajā Lisabonas programmā noteikto uzdevumu izpildi Latvijā.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!