• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas policistu biedrības pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2005., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113833

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

04.08.2005., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas policistu biedrības pārstāvjiem

Vakar, 3.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Latvijas policistu biedrības pārstāvjiem, lai pārrunātu jautājumus, kuri satrauc ikvienu Latvijas policijas darbinieku.
Tikšanās laikā policijas darbinieki informēja Ministru prezidentu par pašreizējo darba apmaksas sistēmu, kas šobrīd rada situāciju, ka darbu policijā pamet daudzi kvalificēti darbinieki. Sarunā tika norādīts uz tiem jautājumiem, kuri uztrauc policistus, – autotransporta nodrošinājums, policijas darbinieku nodrošināšana ar formas tērpiem, datoru nodrošinājums policijas iecirkņos. Policisti norādīja uz nepieciešamību uzlabot darba apstākļus, jo esošo telpu tehniskais stāvoklis ir kritisks, tajās gadiem ilgi nav veikts remonts. Policistu biedrības pārstāvji aicināja Ministru prezidentu klātienē apmeklēt kādu no Rīgas pilsētas policijas iecirkņiem, lai rastu priekšstatu par situāciju tajos.
Kā uzsvēra Ministru prezidents, lai izskatītu jautājumu par iespēju paaugstināt atalgojumu policistiem, nepieciešams stratēģisks policijas darba attīstības plāns. A.Kalvītis aicināja Policistu biedrību šādu plānu sagatavot, kā arī norādīja, ka no policijas vadības šāda satura dokuments tiks prasīts jau drīzākajā laikā. Ministru prezidents apsolīja tuvāko nedēļu laikā organizēt tikšanos ar Iekšlietu ministrijas un Valsts policijas vadību, kā arī aicināja Latvijas policistu biedrības pārstāvjus kopīgi rast risinājumu esošās situācijas uzlabošanā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!