• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Dažādā Latvija" - jauns, papildināts izdevums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2005., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jūras spēki pārtrauc pludmaļu uzraudzību

Vēl šajā numurā

05.08.2005., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Dažādā Latvija” – jauns, papildināts izdevums

LATVIJAGRAMATA.JPG (19138 bytes)Lasītājiem, it īpaši pašvaldību darbiniekiem, ir labi pazīstams šīs grāmatas pirmais izdevums (2004). Par to mūsu laikrakstā bija plaša akadēmiķes Baibas Rivžas recenzija “LV” (2004.g. 22.jūlijā). Taču dzīve iet tālāk, nāk jaunas domas, jauni dati. Tādēļ Latvijas Statistikas institūts nolēma izdot šī grāmatas papildinātu izdevumu (2005.g., 586 lpp.).
Labākas uzskatāmības dēļ papildinājumi nav izkaisīti pa grāmatas nodaļām, bet sakopoti beigās. Plašāk apspriesti jautājumi, kā teritoriju attīstības salīdzināšanu veic citur pasaulē, kā mūsu datus izmantot neparastāku uzdevumu risināšanai, kā vērtēt tās teritorijas, kuras tik krasi atšķiras no pārējām, ka teritoriju vairākumam paredzētās vērtēšanas un analīzes metodes tām neder (540.–566.lpp.). Publicēti jaunākie statistikas dati (567.–586.lpp.). (Grāmatas pamatizdevumā – līdz 2002.gadam.)
Grāmata adresēta plašam lasītāju lokam, bet vispirms tiem, kuri nodarbojas ar reģionālās politikas veidošanu, pašvaldību ekonomiku, attīstības plānošanu, analīzi un vērtēšanu, kā arī dažādu līmeņu studentiem, kuri šos jautājumus mācās.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!