• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 5. augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2005., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/113912

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz ASV dosies plaša Latvijas delegācija

Vēl šajā numurā

05.08.2005., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 5. augustā

Rēzeknes rajona padomē Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas (RSEZ) padomes un valdes pārstāvjiem, RSEZ komersantiem un citiem Rēzeknes pilsētas un rajona uzņēmējiem, lai pārrunātu jautājumus par RSEZ attīstības iespējām un problēmām, kā arī uzklausītu prezentāciju par RSEZ un nozīmīgākajiem projektiem.

Rēzeknes – Aglonas diecēzē Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar katoļu draudzes bīskapu Jāni Bulu, lai pārrunātu jautājumus par sakrālā mantojuma saglabāšanas un attīstības problēmām Rēzeknes pilsētā.

Viesnīcā “Reval Hotel Latvija” notiek Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes ārkārtas kopsapulce, kurā piedalās tieslietu ministre Solvita Āboltiņa.

Limbažos reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar Limbažu rajona pašvaldību vadītājiem un Limbažu pilsētas domes pārstāvjiem, lai pārrunātu ar reģionu reformu, rajonu reformu un citām aktualitātēm saistītos jautājumus.

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete atklāj Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācijas 10 gadu jubilejas konferenci “Zaļenieku dienas”.

Ventspilī, kafejnīcas “V. Mūsmājas” telpās, Labklājības ministrija (LM) sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību “Apeirons” organizē semināru ciklu “Neatkarīgas dzīves iespējas invalīdiem Latvijā”, lai sabiedrībā veicinātu lielāku izpratni par invalīdu integrācijas jautājumiem.

Aizkraukles rajona Vallē Alfreda Amtmaņa–Briedīša muzejā “Zvanītāju Bukās” notiek Latvijas Nacionālā teātra ilggadējā mākslinieciskā vadītāja, režisora un aktiera Alfreda Amtmaņa–Briedīša atceres pasākums, kuram aprit 120 gadu. Valles baznīcā notiek dievkalpojums, kas veltīts tās 220 gadu pastāvēšanai, bet plkst.15 sākas Alfreda Amtmaņa–Briedīša 120.dzimšanas dienas, muzeja pastāvēšanas 20 gadu un A.Amtmaņa–Briedīša prēmijas laureātu sumināšanas svinības.

Mazirbes speciālās internātskolas telpās notiek lībiešu izcelsmes bērnu un jauniešu radošās nometnes “Mierlinkizt” noslēguma pasākums. Pasākumā piedalās īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis, sekretariāta Lībiešu (līvu) nodaļas vadītāja Vija Virtmane, valodnieks Tenu Karma, Latvijas Bībeles biedrības ģenerālsekretārs Valdis Tēraudkalns un Mazirbes evaņģēliski luteriskās draudzes mācītājs Āris Kronbergs. Noslēgumā dalībnieki uzstājas ar nometnes laikā iegūto iemaņu un prasmju demonstrējumiem – lībiešu dziesmām un dzejoļiem, kā arī ar teatralizētu uzvedumu lībiešu valodā.

Līdz 7.augustam Siguldā pirmo reizi Latvijā notiek organizācijas “Junior Chamber International” (JCI) Ziemeļvalstu akadēmija, kas paredzēta topošajiem un esošajiem Ziemeļvalstu JCI nacionālo organizāciju līderiem, lai apgūtu prasmes labākai organizāciju vadībai savā valstī.

Pēc LETA informācijas  

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!